petak, 31. kolovoza 2018.

Taktika skretanja pažnje

To se u politici vrlo često radi. Dogodi se nešto skandalozno, dolazi do pobune u javnom mjenju koja bi mogla naštetiti "onima gore", a onda oni koji su na vrhu preusmjeravaju centar pažnje na nešto potpuno sporedno ili pogrešno. Tako nastoje održati stvari pod kontrolom.

U Chemnitz-u se dogodilo ubojstvo jednog mladića, mediji kažu "pod nejasnim okolnostima". Okolnosti su te da ljenčine i ološ dovučen iz kraja svijeta u Njemačku za zamjenu pučanstva, koji je tu u fazi "lezi lebe da te jedem" dok je netko drugi zadužen da mi ga dovede u postelju; kad crkne od dosade zabavlja se premlaćivanjem koga sretne na putu. Svakako, čopor njih navali u bilo kojem trenutku i tamo gdje je žrtva sigurna. Nešto što se ne radi slučajno, jer tako hijene obilježavaju svoj teritorij, koji jednom treba da se proširi i bude sav njihov.

Nakon jednog takvog ubojstva, narod počne izlaziti spontano na ulice u prosvjedu od kojih deset tisuća prisutnih:



Svakako, mediji - pa i naši - prenose to kao krivicu "neonacista".




Prelazimo sa teme o zločinu na zločin uopće postojanja "neonacista" koji su svi oni koji ne ljube ruku Merkelici i njenima.

Slično se događa danas u Crkvi, pod Franjinom uzurpacijom. Nesposobni za vidjeti njegove zločine pokrića zlostavljanih mladića, gleda se na drugu stranu i optužuje Vigana za "konspiraciju". Bitno.net umiruje riječima Parolina: "Sve je pod kontrolom, dečki":



Dok laudato.hr daje cucu za spavanje malodobnima:



Ali... ima ih na Zapadu kojima je dosta. Patrick Coffin, poznati postokncilski apologeta, umorio se od Franje. Otvoreno govori da je moguće da je Franjino izabranje bilo nevaljano i da zbog toga vidimo ono što vidimo.




Dok također tisuće katoličkih žena prosvjeduju protiv Franje i otvoreno pitaju: "Jesi li prekrio McCarrickova zlostavljanja?"



Ne ćete postići zatvoriti sva usta, džaba vam.

Nema komentara:

Objavi komentar