srijeda, 29. kolovoza 2018.

Bivši illuminati Leo Zagami naviješta Franjinu ostavku: "Meni bliski izvori mi to potvrđuju"

I priprema se za ići nazad u Argentinu:
 Haj briši!
 

2 komentara:

  1. On će otići kako piše u Bibliji. Prvo mora ispuniti svoju misiju, stvaranje lažne crkve, pripremiti dolazak Antikristu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Što bi taj manijak još trebao uraditi da ubije vjeru u Boga kod malovjernih?

    Prije par dana imao sam "intenzivan" dijalog s jednim mladim tkz. katoličkim svećenikom (ili je bolje napisati: "katoličkim" "svećenikom") na temu "pape" tkz. Franje.
    Nema te sile da njemu dopre do mozga (ili bolje reći do duha) da papa ne može biti mason, ne može biti peder, ne može osakatiti svetu Misu i prilagoditi je odpadnicima od Crkve i promjeniti nauk Crkve o nekršćanima i misiji Crkve, ne može ljubiti kuran, ne može instalirati kumire, idole i nekakve "proroke" i "bogove" po oltarima Asiza, ne može "moliti" sa muhamedancima nigdje pa ni u njihovim "hramovima" makar to nekad bile divne katoličke crkve, ne može ne izbaciti iz Crkve manijaka-sodomitu koji Isusa prikazuje na freski u katedrali kao pederskog-sodomitskog "spasitelja" i uz to ga avanzovati za šefa "pastorala" za obitelj i mlade, ne može sotonski bogohuliti 5 godina, ne može uvoziti neprijatelje Boga i čovjeka u Europu, ne može ljubiti ruke talmudističkom nakotu koji su ubili Isusa i vatikanskim ordenjem kititi svoga pajtosa talmudistu-pedera (koji je bio njegov gost dugo vremena u domu sv.Marte), koji pred "papom" dok dobija vatikansko ordenje propovijeda da oni (ubice-talmudisti) još čekaju svoga "mesiju", a to može biti samo Antikrist, ne može razbijati obitelj i sotonski-pakleni-sodomitski pederluk štititi i legalizirati, ne može ...

    Ovome nema kraja, ali mladi tkz. teolog
    i tkz. svećenik ni da čuje. Kaže: "To nije istina, nemoj ti vrijedjati moga papu.". Inače se voli dičiti svojim "znanjem" i vrlo je oštra jezika kad treba kritizirati neke totalno beznačajna stvari za Crkvu kod njegovih župljana u usporedbi sa zločinima njegovog "pape". Nema što, pravi bergoglianac, a tek je koju godinu "svećenik"


    Ovo zlo koje sumanuto-sotonski širi Bergoglio može samo Stijena na kojoj počiva Crkva zgromiti!
    Dodji Gospodine Isuse Kriste, spasi nas!

    OdgovoriIzbriši