četvrtak, 30. kolovoza 2018.

Franjo ne želi dati ostavku...

A da li će je na koncu podnijeti, vidjećemo.

Brane ga glavni svjetski mediji. Ne govori se uopće o optužbama Vigana. Mnogi vjernici gledaju na drugu stranu. Drugi bacaju laži protiv Vigana.

Da li bi ti šutio kad bi silovali tvoje dijete? Kad bi ga pokvarili do srži? Kad bi ga odvlačili prema paklu? Ako ne bi šutio za svoje vlastito dijete, zašto šutiš kad kvare tuđu djecu? U svakom djetetu ili mladiću gledaj svoje dijete. Nitko na zemlji ne može dirati ili kvariti nevinu osobu, nitko! I tu se ne mogu prati ruke!

Neki kažu: "i prije je bilo moralno loših papa". Ali pravi Papa ne tumači zlo, ne daje zlo za nauk kao što je slučaj sa Franjom. I ovo čemu smo svjedoci to je zbog toga što on sa Papom nema blage veze. I Bog ovo sve pušta da se vidi tko je i što je: Uzurpator, ne Antipapa, jer Antipapa je onaj koji je nasuprot pravom Papi. U povijesti ih je bilo kojih 35, ali uvijek je bio istovremeno pravi Papa. Sada je na stolici onaj koji pokazuje put u pakao i kvari vjernike, a ne pokazuje im uski put u nebo. Ovo što vidimo posljedice su te situacije, i vidjećemo još puno toga goreg.



Brani ga njegov Kardinal Maradiaga, predstavlja ga praktično "Bogom" jer kaže da tražiti od Pape jest grijeh protiv Duha Svetoga. Prije svega, čak i pravom Papi njegovi savjetnici mogli bi mu dati SAVJET, ne zapovijed, da preda ostavku. Šuta loptu van igre. A tko? Onaj kardinal na čijoj se bogosloviji ubio jedan bogoslov i drugih skoro pedeset napisali nedavno pismo protesta zbog homoseksualne kulture u bogosloviji. "Ali nema toga", bio je odgovor.

Sada Kardinal Parolin, drugi čovjek iza Franje: "Franjo je smiren, unatoč gorčini koja se osjeća u Vatikanu".



Tj. ne želi dati ostavku.

Ali Bogu se ne mogu zatvoriti usta. "Kad bi ovi šutjeli, kamenje bi progovorilo". I sruši se krov iznenada danas u rimskoj crkvi na čijem je čelu Kardinal Coccopalmerio. To je crkva koja je izgrađena na ostacima zatvora u kojem su proveli svoje posljednje sate Sv. Pavao i Petar prije njihovog mučeništva.



I sad zadnje (za sada): Vatikan priprema bijeg Kardinal Wuerla iz USA, prije nego što ga uhite civilne vlasti na osnovu prikrivanja seksualnog zlostavljanja od strane klera.



Ovako, kao zaključak da se shvati što se događa: Crkvene najviše strukture zauzete su od komunista, masona, sodomaca. Štite jedni druge i dovode na visoke položaje.

Ali Bog govori dosta. Šizma spram Franji je na pomolu. (Podsjetimo: Franjo je taj koji je u šizmi).

Nema komentara:

Objavi komentar