ponedjeljak, 13. kolovoza 2018.

"Iziđite iz nje, moj narode" (Otk 18:4)

"Poslije toga opazih nekoh drugoh anđela gdje silazi s neba. Imao je veliku moć, i zemlja se rasvijetli od njegova sjaja. On povika jakim glasom: "'Pade, pade veliki Babilon' i postade 'boravištem demona' i skloništem svih nečistih duhova, skloništem svih nečistih ptica, skloništem svih nečistih i odurnih životinja, jer su 'svi narodi pili od vina' srdžbe i vina njezina bluda, jer su kraljevi zemlje s njom provodili blud' i jer su se zemaljski trgovci obogatili njezinom pretjeranom raskoši!"" (Otk 18:1-3)

Ovo stoji na stranici Biskupske Konferencije Njemačke:




"Zajednica Mladih Katolika (KjG) Rottenburg-Sttutgart postigla je Nagradu na Christopher Street Day (CSD)". A što je to CSD? Wikipedia (na "srpskohrvatskom"):

"Christopher Street Day (CSD) je naziv za godišnje proslave Dana ponosa lezbejki, gejeva, biseksualnih i transrodnih (LGBT) osoba. Naziv CSD se koristi samo u nemačkom govornom području, u Nemačkoj i u Švajcarskoj.U Austriji se koristi naziv Regenbogenparade, dok se u zemljama sa engleskim i romanskim jezicima koristi Pride Parade ili Gay Pride. U Australiji, gde se parada održava u februaru, mesecu karnevala, povorka ponosa nosi naziv Mardi Gras."



To je dakle CSD. I tamo su nagrađeni mladi njemački katolici!? Pogledajmo nekoliko slika sa događaja:


Što piše na plakatu? Ono što je Jorge Mario Bergoglio kojeg toliki zovu papom, rekao Juanu Carlos Cruz - prema njegovom svjedočanstvu, ali koje je buknulo svijetom kako se vidi -, homoseksualcu koji je bio navodna žrtva seksualnog zlostavljanja od jednog čilenskog svećenika:

"Bog te je takvim načinio. Bog te voli takvog kakvog jesi. Papa te voli kakav jesi, i ti bi trebao ljubiti samog sebe i ne obraćati na ono što ljudi govore o tebi."

Ovdje nije riječ o Juan Carlos Cruz, već o lgbti paradi u kojoj učestvuju mladi katolici. Kako ispravno argumentira Novus Ordo Watch, oni idu na ovu paradu, i cijeli događaj je objavljen na stranici Njemačke Biskupske Konferencije... jer to mogu učiniti! Jer im je dopušteno! Jer sjedi netko u Rimu na Svetoj Stolici i sve to dopušta. Kad nešte ne dopusti, reagira iste segunde.


[Ovaj okuženi nosi psovku na Ime Božje: "I Isus je imao dva oca", ciljajući na mogućnost usvajanja djece od strane jednospolnih parova, što su postigli uz pomoć Sotone. Dolje, još jadnika kojima je potreban egzorcizam:]
 [Muslimani ima gaze zemlju, a njih uče da pušu u sapunjaku. Kad se izgubi vjera, izgubi se i razum.]
[I nešto k'o fol na "misi", ili tko zna koja "služba". Ovo nije pad "na nulu", već ispod nje, do pakla. Govorite im otvoreno, svima, prije nego što odu u vječnu muku.]

Ali ovdje je pitanje i nešto drugo: Stuttgart? Koliko Hrvata pretpostavljenih katolika ima tamo? Mislim da ih ima dosta tisuća. Što oni rade tamo u vezi ovoga? Kako poučavaju svoju djecu? Da li im je jasno da se - oni i njemci i poljaci i bilo tko tko se želi zvati katolikom - moraju radikalno oduprijeti ovakvim bogopogrdama i totalno se odvojiti od ove gube duše?

Dobro, pustimo sad Hrvate na miru. Govorimo o katolicima. Je li katolicima jasno bilo gdje i u bilo kojem mjestu da se moraju od ovakve "Crkve" totalno udaljiti jer to u sebi nema ničeg Božjeg? Ne govorim o protestantizmu i slično, Bože sačuvaj, već govorim prvenstveno katolicima. Vidite li vi da to nije katoličanstvo, da se tu ne može biti s njima ni na misi ni nigdje?

Udaljite se od ovakvih kvaritelja duša. Doći će vrijeme kad će vjernici zaozbiljno početi razmišljati o katoličkim kapelicima koje se javno odriču ovog bluda i hereza, gdje se štuje Bog kako Bog hoće, liturgijom i naukom nepromjenjenom. Ali, i dotad, sa ovima ni vode!

Sjeti se, katoliče, što reče prvi Papa:

"...osudio je na propast gradove Sodomu i Gomoru, pretvorio ih u pepeo i postavio ih za primjer budućim bezbožnicima;" (2 Pet 2:6).

Nema komentara:

Objavi komentar