četvrtak, 16. kolovoza 2018.

Franjine jing jang "misnice" za susret obitelji u Irskoj



 

Broj komentara: 11:

  1. Ovo nema veze sa jing-jang simbolom!
    Ovo su (samo malo stilizirane) tri šestice - 666, kapiraš?

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo nema veze sa jing-jang simbolom!
    Ovo su (samo malo stilizirane) tri šestice - 666, kapiraš?

    OdgovoriIzbriši
  3. Da, i da se nasmiješ od muke tri šestice u pederskim bojama. Nema što punina objave pederskog lobija: 666 u pedeskim bojama!
    Bravo Mario samo tako, valjda slijepci progledaju.

    OdgovoriIzbriši
  4. https://youtu.be/_RdyhnmoMt4

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Opet s tim. Suecki kanal može postojati na okrugloj zemlji kao i svi ostali oceani i mora. I sa južne strane ne će "pasti negdje dole".

      Izbriši
    2. Pogledao sam ovaj video. Zaista treba imati smrznut mozak pa vidjeti (i iznad svega vjerovati) da se ovaj kanal penje uzbrdo pa onda pada nizbrdo 1700 metara.

      F.

      Izbriši
    3. A to bi trebalo valjda tako biti zdravo za gotovo jer vi tako tvrdite ili onaj koji je vas tako naucio. Pokazite mi jednu rijeku ili potok koja tece uzbrdo.
      Robelar

      Izbriši
    4. Suecki kanal povezuje dva mora približno istog nivoa. U sredini je jezero. Nema nikakvih problema u tom kanalu. U panamskom kanalu mora se savladati razlika nivoa mora od 30 m, koje se izvršava velikim rezervoarima. Kad se isprazni jedno, drugo se puni.
      Ne ću objavljivati više komentare o ovim stvarima.

      Izbriši
    5. Zbilja si smiješan blogeru. Koristis logiku ravne zemlje da bi dokazao kuglu. Kako čovječe dva mora na kugli mogu biti u istom nivou? Kako ista na kugli dalje jedno od drugog par kilometara može biti u istom nivou? Zasto ste onda izmislili kalkulator zakrivljenosti kada vas samo baca u jos vecu nevolju dokazivanja kugle?!

      Halo, ti si kuglas i ne koristi ravno-zemljaske argumente i dokaze da dokazujes kuglu. To je ili blesavo ili bezobrazno.

      F.

      Izbriši
    6. Ista nadmorska visina, to je isti nivo, koji se vidi na kugli. Kakva ravna zemlja? Kakvi snovi? Kakva priviđanja? Okani se toga više.

      Izbriši
  5. Hoće da kažu da je ova "trostruka spirala" keltski (irski) simbol Svetog Trojstva, a to nije istina. Ovo je njihov, keltski, simbol Svetog Trojstva (u zelenoj boji):

    http://www.simboli.rs/trikater-trojstvo/

    Kelti imaju simbol za beskonacnost u obliku jednostruke i dvostruke spirale, a ova "trostruka spirala" je samo vješto, podmuklo, bergogliansko podmetanje sotonskog simbola 666 (u duginim bojama)!

    http://www.simboli.rs/keltski-simbol-spirale/

    http://www.simboli.rs/keltska-dvostruka-spirala/

    OdgovoriIzbriši