nedjelja, 21. travnja 2019.

Uskrs u boli. Ubijaju nas zavidni na spasenju

"Zbog tebe nas odvode kao ovce na klanje".

Tako je, i tako će biti do kraja. Hvala ti Bože na spasenju. Naše žrtve nek posluže za otvoriti oči slijepima gdje je Ljubav.

Ovo mi reče izgleda neki Židov na članak o Velikom Petku, i ide moj odgovor:



Svojim Utjelovljenjem, i svojim Uskrsnućem Isus Krist je definitivno dokazao da je Bog.

A "vaš otac je đavao". Ovdje vladate. Ovdje nas svi mrze, i muslimani, i Židovi, i ateisti, antife, i njima slični.

Ali pobjeda nas čeka u nebu. Tko ustraje do kraja, taj će se spasiti.

Ne ćete nas ugušiti u strahu. Odbraniti ćemo naš poklad. Nemamo straha, jer se uzdamo u Pobjednika.

Pokoj vječni, za sada 207 umrlih u Šri Lanci:





I kod naših u Minhenu su bacili petardu uz "Alah Ekber!" i napravili kaos:

 

Broj komentara: 12:

  1. Ja sam Noahid, a ne židov. Bog nema tijelo i oblik. Isus je imao ljudsko tijelo i ljudski oblik, što dokazuje da nije Bog. Glede novozavjetne tvrdnje da je židovski otac đavao, reći ću samo da organizacija Jewish Task Force prati vaša protužidovska pisanja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izvana Isus Krist se vidio samo kao čovjek. Ali svojim rođenjem od Djevice, navještenom još u Knjizi Postanka i na drugim mjestima u Starom Zavjetu, napr. kod proroka Izaije, svojim riječima, čudesima i posebno Uskrsnućem, dokazuje da je Bog, Spasitelj i Otkupitelj.
      Kojeg su Apostoli, Židovi koji su mu povjerovali, navještali cijelom svijetu.
      Znam da me prate. Boje se slobode govora?

      Izbriši
    2. Srećom ti tečno govoriš hebrejski i aramejski pa znaš što piše u židovskim knjigama. Očito je da je Isus imao tijelo i oblik. Ako bi Bog imao tijelo i oblik bio bi ograničen i ne bi bio Bog. Mađioničarski trikovi sa uskrsnućem ne će promijeniti tu činjenicu. Nadalje, Tora zabranjuje osnivanje novih vjera. Kršćanstvo je očito nova vjera jer ima novo ime, novu svetu knjigu pisanu novim jezikom i novu teologiju. Član sam JTF-a i ne bojimo se slobode govora. Ali sloboda govora je dvosmjerna i moram te upozoriti da kad igraš glupe igre osvojiš glupe nagrade.

      Izbriši
    3. "Kad biste vjerovali Mojsiju, vjerovali biste meni".
      "Prije Abrahama, ja jesam".

      Samo me brine moje spasenje. I drugih.

      Izbriši
    4. Noahid kaza: "Ako bi Bog imao tijelo i oblik bio bi ograničen i ne bi bio Bog. Mađioničarski trikovi sa uskrsnućem ne će promijeniti tu činjenicu."

      Eto Noahid(i), kad sve trikove znate daj se ti malo raspeti i uskrsni. Tek onda ćeš steći pažnju nas koji vjerujemo u Uskrsloga, Boga od Boga, Spasitelja, koji je navješten u praevandjelju mnogo prije nego se Noa rodio.
      Za Njega će svjedočiti neumrli, na Nebo uzdignut predak Noin, Enoh i to će svjedočanstvo zajedno s neumrlim, takodjer na Nebo uzdignutim, sv. Ilijom platiti životom u Jeruzalemu, gdje će nakon tri dana uskrsnuti.

      Sve su nam ovo ostavili na spasenje Židovi koji su prepoznali Spasitelja, a ti Noahide vjeruj u talmudističke bljuvotine, bljuvotine onih koji su zazvali krv na sebe i na svoju djecu samo da bi ubili Pravednika, navještenog Spasitelja kojega nijesu htjeli zbog svoje zloće da prepoznaju, koji je pokazao da njihovih 613 zakona služe njihovom djavoljem ocu.

      S.P.

      Izbriši
    5. Ne uznemirujte se.
      Bog nema tijelo, ali druga božanska osoba, Bog, se utjelovila. I u tom smislu se govori o Tijelu Kristovom.
      Inače, koji su njihov argumenti osim prijetnje?
      Sveti Pavao upozorava sve kršćane da će imati iste progone kao i oni u Judeji.

      Izbriši
    6. Vrijedi poslušati kako Dr. Michael Brown objašnjava da Mojsije i drugi proroci iz Tore nisu pisali protužidovski, već su upozoravali svoj narod da se obrate. Kao majka kad kori svoje dijete, nije protiv njega, nego ga odgaja.

      https://www.youtube.com/watch?v=la5ntF8b4AU

      Izbriši
    7. To je smisao riječi Sv. Ivana Evanđeliste: "dođe SVOJIMA ali ga njegovi ne prihvatiše, a onima koji povjerovaše dade milost djece Božje".

      Izbriši
  2. Noahid, zamoli drugove iz te organizacije da otvore arhiv iz kojega se može vidjeti koliko su platili stražu da laže (da je Isus mrtav ukraden) te će mo tako imati i taj dokaz (moguće za obraćenje Židova presudan dokaz) da je Isus uskrsnuo.
    Ako nije uskrsnuo onda je uzaludna naša vjera (u Njega), kako je to rekao još davno bivši farizej, sin farizeja, Židov Savao, a naš sv. Pavao i ako Isus nije uskrsnuo od mrtvih onda nije ni važno što je On rekao da je Židovima otac Djavo.

    S.P.

    OdgovoriIzbriši
  3. Rece Isus u ono vrijeme Zidovima:
    Kad bi Bog bio vas Otac,
    ljubili biste mene
    jer sam ja od Boga izisao i dosao,
    nisam sam od sebe dosao,
    nego on me posla.
    Zasto moje besjede ne razumjete?
    Zato sto niste kadri slusati moju rijec.
    Vama je otac djavao i hoce vam se vrsiti prohtjevi oca svoga.
    On bijase covjekoubojica od pocetka i ne stajase u istini jer nema istine u njemu:kad govori laz,
    od svojega govori jer je lazac i otac lazi.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ima nekoliko godina jedan židovski povjesničar i poznavaoc klasičnih jezika počeo je istraživati Novi Zavjet. Toliko se uživio u razmišljanje o Isusu da je došao do te točke da je razgovarao sa njim ulicom. Onda se upitao: "pa što ja radim, razgovaram sa jednim mrtvacom?... Osim možda da nije mrtav, nego doista živ". I tako dođe do obraćenja.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zainteresirala me ta židovska udruga o kojoj govori jedan od sudionika gornje rasprave. Pronašao sam ovo na internetskoj stranici Urban Dictionary:

    Jewish Task Force

    A mob of fanatical, racist and xenophobic Jewish extremist with serious mental problems . They hate everyone:
    nazi, communists, democrats, liberals, socialist, leftist, muslims, catholics, Poles, Atheist, Latvian people, Croats, Albanians gays, blacks, arabs and everyone who disagree with their absurd views.
    Their favourite ''hero''is Victor Vancier aka Chaim Ben Pesach who loves camera in front of his face. He does his childish rants, and mask it as a free speech (ironically Jewish Task Force is against democracy and free speech), Then they post hundreds of his videos on youtube and then masturbate on them. They also love pointing their fingers at the monitor
    laughing like children when blocking comments to everyone besides JTF supporters. They also have official forum which blocked IP's of the ''nazi countries'' like Latvia, Croatia, Germany, Hungary, Austria, Palestine, Bosnia, some parts of Serbia, Albania etc.

    While they are not worshipping their hero Pesach, they are worshipping war criminals (those officially proclaimed guilty for slaughtering civilians) like Baruch Goldstein, American (USA) and NATO war criminals

    Final conclusion:JTF is a twisted, modern form of the worst extremism that ever existed.

    OdgovoriIzbriši