četvrtak, 18. travnja 2019.

Notre Dame i tupost i zloća srpskih fanatika; original zloća hrvatskih antifa

Prenosi maxportal.hr radost srpskih fanatika (konkretnije: "četnika") zbog požara u Notre Dame. Razlog: na svečanosti 100-godišnjice okončanja prvog svjetskog rata (kapitulacija potpisana na masonski sat i datum: u 11 h, jedanaesti jedanaestog 1918., nametnuta od masonskih savaznika ondašnje Srbije; tek da znate; koja uništi katolički imperij u kojem su Hrvati, Slovenci, Mađari, Poljaci, Slovaci... živjeli sretni i presretni, bez svađe sa Srbima i bez uzajamne mržnje; naprotiv Njegoš bi slao 2.000 prokušanih crnogorskih vojnika za pomoć Banu Jelačiću za ugušiti liberalnu revoluciju u Mađarskoj 1948. - tek da znate, jadni moji), istaknuta je zastava Kosova, dok je njihov predsjednik bio u počasnim mjestima a srpski u sporednim.


I što je to? Uvreda, svakako uvreda i napad na kršćanski identitet cijele Evrope. Jer je Kosovo nepravedno oteto od Srbije. Ali budale jedne, znate li vi tko stavlja i kako stavlja te zastave? Notre Dame je oduzeta katedrala Katoličkoj Crkvi! Nju administriraju masoni, dok katolici mogu samo imati misu u katedrali. Ostalo ide masonima, kao i toliki turizam, jer je jedna od najljepših katedrala kršćanstva oteta na silu od katolika!
[Macronov prika - uzor kulture - uhićen zbog trgovine drogom]

Znate li vi, budale jedne budalaste, da smo mi katolici prve žrtve tu? Da nas tu nitko ništa ne pita, nego samo nam udara po leđima? Da su nam oduzeli crkvu i katedralu, i da nama prvima srce krvari zbog toga, još prije vašeg glupog cerenja? Koje nas uostalom i ne muči toliko. Navikli smo i imamo malo za očekivati.
[Prvi govor Macrona kao izabranog predsjednika. Iza piramide u prvom planu - masonski znak, mi gradimo bez Boga -, sa luciferovim okom na vrhu.]

Samo biste trebali barem trun razmisliti: dok mi tugujemo - barem ja sam takav, a nisam jedini - kad vidimo kako pale crkve po Kosovu, makar ne bile katoličke, vi niste u stanju gledati dalje od noso i smijete se dok crkva gori. To vam dobra ne će donijeti. Opametite se prvo, kao uvjet da mognete postati barem malo dobri.

A što reći o hrvatskom antifa đubru?



Original zloća i solidarnost s braćom masonima. Mržnja zbog mržnje; iz čiste mržnje. Jao nama kad vas imamo u njedrima, što mi treba drugi protivnik?

Vrijeme je pokore, braćo.

3 komentara:

  1. Antife su otvorene sotonjare samo su za razliku od svog idola cheguevare okrenile vrh zvijezde prema gore.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zbilja, kako ste i rekli tužan i pretužan Veliki Tjedan...Čini mi se kako se neprijatelji naše Jedne,Svete i Katoličke Crkve osobito trude u ova sveta vremena ufanja, vjere i nade više nego inače upropastiti nam naše iščekivanje, svetu postojanost, radost Uskrsa i Uskrsnuća Kristova, pa i narugati se našoj žalosti u Veliki petak ( ako malo promotrite prošle događaje, tako je bilo i u božićno vrijeme prošle godine, sjetimo se tvrdnji portugalskog biskupa, ima članak o tome i na ovom blogu čini mi se). Na nama je da naravno činimo pokoru, molimo, kajemo se za naše grijehe i pokušamo podržati stranke koje su protiv NSP-a, mi moramo dići našu vlastitu katoličku Revoluciju, bolje rečeno Kontrarevoluciju za povratak Europe i svijeta kršćanstvu i tradicionalnom poretku, kako na duhovnom, tako i na materijalnom planu!
    Grešni carinik

    OdgovoriIzbriši
  3. Prst Svete Genoveve kao žaštitnice Pariza nalazio se u Crkvi posvećenoj Svetom Arhiđakonu Stefanu, na čijim temeljima se nalazi današnji Notr Dam...

    OdgovoriIzbriši