utorak, 16. travnja 2019.

Tko je iza požara Notre Dame?

Katolička katedrala Notre Dame, posvećena Blaženoj Djevici Mariji, predstavlja vjeru na kojoj je izgrađena Evropa. Predstavlja također njenu kulturu i identitet. Obje stvarnosti su teško napadnute iz dana u dan, i požar u Notre Dame predstavlja proročko viđenje napada na samu srž i egzistenciju Evrope.

Tko je napadač? Materijalno, mogli bi vrlo lako biti muslimani. Pogledajmo ovaj snimak na jednoj državnoj TV, vidi se čovjek koji hoda po balkonu Notre Dama 30 minuta nakon početka požara, kad nitko nije smio ostati tamo. Nakon što je viđen na snimci, kamera se udaljuje. Čovjek nosi bijelu kapu u stilu magrepskih muslimana. Nema ni šljema ni uređaj za gašenje požara:


Prije samo mjesec dana uništena je crkva Saint-Sulpice u Parizu , u nizu na stotine njih vandaliziranih u Francuskoj; broj koji se ove godine drastično povećava:


Crkve, groblja, Gospini likovi... se potpaljuju, uništavaju, hule. Bacaju fekalije po križevima, napadaju svetohraništa, lupaju i razvaljuju relikvije, umjetnička djela i statue.

Sinagoge se čuvaju oružjem i vojskom:

 Džamije nitko ne dira, dok među Židovima se nađe onih koji skoro da ispoljavaju zadovoljstvo: znate, Notre Dame je antisemitska građevina, a meni je netko rekao da je taj njihov Isus ustvari "kopile", a ta njihova "Gospa" ustvari "bludnica" (talmudske psovke):
Macronu se omaklo da imaju nakanu reformirati Notre Dame "prema modernim standardima", pa je poruka odmah izbrisana:



Ovdje nekoga predstavlja Marlon Brando, a nekog njegov plaćenik siledžija koji izvršava naredbe.

Dok Krist trpi u svojima. Pobjeda je samo njegova, ali do nje se dolazi preko doline suza, i postižu je strpljivi koji se u njega uzdaju.

"Gospodine, postadosmo najmanji među narodima,
prezreni po svoj zemlji
poradi grijeha svojih.
Nemamo sada vojvode, proroka, kneza,
paljenice, klanice, prinosa, kâda,
ni mjesta gdje da prinesemo prvence tebi
i da nađemo milosrđe.
No primi nas slomljene duše,
duha ponizna!
" (Danijel, 3, pjesma triju mladića).

Požar je počeo za vrijeme Novus Ordo mise. Uništen je drveni oltar.

2 komentara:

  1. Snimak ovog "turiste" s bijelom krpom na glavi treba poslati Mariu Orgogliu, koji se odaziva i na Bergoglio, vrlo je moguće da ga on poznaje, a možda mu je ljubio i noge nakon što ga je doveo svojim avionom s Lampeduze.

    Sasvim je "prirodno" da Sotona koji je uspio instalirati duhovnog palikuću u Crkvu ima i ove koji fizički potpaljuju građevine Crkve, a kad je fešta nek je fešta neka gori ono najljepše posvećeno Majci Spasitelja.
    Samo idioti mogu vjerovati u slučajnost požara ovakvih razmjera. Tu je bilo sve pripremljeno da bukne na više mjesta da je nemoguće ugasiti požar brzo i efikasno da šteta bude ogromna ili totalna.
    Sada je samo pitanje koliko će novus ordo perverzija instalirati tokom obnove, ako se ikad i obnovi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jedna od vecih perverzija prilikom renovacije zagrebacke katedrale je zamjena sestokrake zvijezde danice iz hrvatskog grba na procelju sa petokrakom. Hvala Josipu Bozaniću

      Izbriši