utorak, 2. travnja 2019.

Čaputová, Bolsonaro... sionisti koriste i konzervativce i ljevičare. Kršćanski odgovor i borba

Konzervativni Bolsonaro, agresivan i jasan prema nasrtajima LBGT, protiv pobačaja i sl., je nešto bolje, ili manje zlo od ljevih liberala, to je činjenica. No, već u samoj kampanji i njegovoj političkoj karijeri bila je jasna njegova proizraelska opcija.


Opcija koja je prije nekoliko dana dobila svoj pečat na židovskom zidu plača u Jeruzalemu, u društvu Netanjahua, izjavljujući svečano na hebrejskom "Ja ljubim Izrael".

Kršten kao dijete u Katoličkoj Crkvi, i tako se izjašnjava, ali kako posebno u Brazilu sve može, vjerojatno pod utjecajem supruge koja je evangelik, krstio se i od njihovog pastira. Odatle je moguć veliki sionistički utjecaj, jer su evangelici vrlo poznati po tome, makar je taj utjecaj također prisutan u priličnoj mjeri i kod katolika.

Bolsonaro treba izvršiti ulogu pritiska na Venezuelu, koja je bitan za sioniste radi slabljenja ruskog utjecaja u svijetu. Također je izrazito pro Trump, kao što ga i zovu, "brazilski Trump". Time je osiguran nastavak izrazitog sionističkog utjecaja na Južnu Ameriku.

Imamo sada i napad na nama dragu Slovačku: globalisti (da promijenimo riječ), stavili su tu Zuzanu Čaputová, 45-godišnju razvedenu odvjetnicu sa dvoje djece. Neki govore da bi mogla biti Židovka (ime bi moglo ukazivati na to porijeklo), ali je još bitniji njen sponzor: Soros. Zuzana je ljevi liberal, i prema tome pro LGBT i pobačaj.



Radi se dakle o totalnom i frontalnom udaru na Slovačku, koja se hrabro nosila sa glavnim smjernicama Novog Svjetskog Poretka. Oni vide što je Islam načinio u svijetu, te je čak i zabranjen, imaju svega par tisuća muslimana koji, ako hoće, mogu klanjati u svojim kućama, to im nitko ne brani. Ali imati džamiju, e to ne može. Dovoljno pametnim ljudima baciti oko na sve što se događa u svijetu za znati kako o tome misliti. Makar netko ne imao iskustvo turskog ropstva u prošlosti, za to postoji pamet za razlučiti dobro od zla.

Također su imali sreću da nije bilo šizme u njihovim krajevima, te su ostali uglavnom katolici, činjenica koja doprinosi uvjerenju nacionalnog jedinstva. Nasuprot tome, trpjeli su gori komunistički jaram od nas, mnogo gori, ali njihov poklad im je pomogao prevazići mračno doba.

I sada ovoj dragoj naciji šalju Zuzanu. Misle oni, da će lako sa Slovacima. Ali ne će biti tako lako. Na nedavnim izborima Marian Kotleba, Naša Slovačka - pokret, više nego partija, postiže sa bliskim suradnicima 25% glasova. Slovačka nije još poražena, uspjeli su se ustati nakon komunizma, i sada će ako Bog da.



A ovo su principi Mariana Kotlebe, koji bi na svim našim područjima kršćani mogli perfektno kopirati, makar ga NSP zvao fašistom:


Kontrola inmigracije, odbrana kršćanskih načela, paternalizam u ekonomskim pitanjima, nacionalni krediti bez kamata, ne priznavanje civilnih sjedinjenja osoba istog spola, prekid sa eurom, red i zakon. Povuči slovačku vojsku iz inozemnih misija, napuštanje EU i NATO. Zahtijevan odnos prema ciganima.


Kotleba je počeo na izborima sa 1% glasova; sada ima 25%. Ali više od svega toga jest pokret koji su stvorili, osjećaj nacionalnog i kršćanskog jedinstva. Mreže uzajamnog bratstva, i odlučna volja za braniti svoju grudu.

Zuzana, ne kažem ti zdravo, već nadam se zbogom zauvijek da ti kažem brzo.

A što s nama? Manje plača, i više rada, više vjere, prezir poganstva. Počnimo nas dvoje. Ti što čitaš, i ja. I širi dalje, ne predaj se. Barem borba nikad nam nije nedostajala. To je jedina krivica i neuspjeh koji bi mogao imati: da se predaš.

Nema komentara:

Objavi komentar