ponedjeljak, 8. travnja 2019.

Suradnja generala Bouteflike (Alžir) i Haftara (Libija) smetnja NWO. Sotonisti djeluju koliko im Bog dopusti

Bouteflika je alžirski general i predsjednik već zadnjih dvadesetak godina. Nedavno, između ostalog i zbog starosti, bio je prisiljen dati ostavku. Pitanje je tko će ga naslijediti, nadamo se netko od njegovih suradnika, jer je Bouteflika zaustavio prodor islamista u Alžiru.


Alžirski general i predsjednik je podržavao libijskog jakog čovjeka i generala Haftara, također antiislamiste, liderom donedavno trećine zemlje. Sada je Haftar u prodoru pred vratima Tripolija, i kontrolira oko 75% teritorija.

USA zahtijeva od Haftara obustavu napada, želju (i zahtijev) koju prenosi na Vijeće Sigurnosti, ali Rusija formalno blokira deklaraciju ove nedjelje.

Krajem ožujka počinju prosvjedi u Alžiru tražeći ostavku Bouteflike, scenarij vrlo sličan Egiptu, Tunisu, Egiptu i Siriji 2011 (tkz. "arapsko proljeće").



Tko traži ostavku Bouteflike? Braća Muslimani:


Da je bilo po Amerikancima, oni bi i u Egiptu došli na vlast.

Ali zlima ne ide baš sve od ruke. Tko želi vidjeti, može razmisliti na osnovu onog što učiniše sa Libijom:

Prije skidanja Gadafija sa vlasti, Qatar je poslao 8.000 plaćenika. (Svrgnuti kralj Libije živi i dalje u Qataru, zemlji koja financira islamski terorizam zajedno sa Saudijcima; saveznici Zapadnih globalista).

U Gadafijevoj Libiji, da podsjetimo, minimalna plaća bila je 1000 euro, kao i penzija; školovanje i sveučilište bili su besplatni, uz uvjet polaganja svih ispita. Ako nije bilo potrebnog fakulteta u Libiji, slalo se napredne studente vani.

Pri sklapanju braka, mladenci bi dobivali 50.000 eura za kupnju stana.

Libiji je ukradeno na tone zlata i sada pripadaju Rothchildu, u Francuskoj, gdje je vladao sionista Sarkozi, uz podršku svih drugih u Evropi. Obama je dobio za ovu pljačku i zločin Nobelovu nagradu za Mir.

Ne postoji teorija konspiracije, već njena realnosti koja želi podjarmiti sve narode svijeta.

Nakon rušenja Gadafija, islamski teroristi su prebačeni u Siriju, novi scenarij gdje su oformili ISIL, ali tu na koncu nisu uspjeli izvršiti svoj plan.

Zašto im je potrebna Sjeverna Afrika? Jer odatle mogu nesmetano slati "migrante" u Evropu preko svojih prijatelja mafijaša. Evropa, kulturno nasljeđe nekad kršćanskih zemalja, treba pasti za uspostavu općeg kaosa.

Ne radi se o "propalom projektu evropske elite", već o projektu za propast Evrope.

Međutim, zlo čini samo onoliko koliko mu Bog dopusti. I ako Bog nađe "petero nevinih u Sodomi" (ovoj našoj Sodomi), može pobrkati konce opakima.

Prema tome, tu je naše mjesto: tu je mjesto za tebe i mene: u našem odgovoru za svet život, molitvu i pokoru, jer jedino tako Bog primoljava i mjenja udese.

1 komentar:

  1. Excellent goods from you, man. I have understand your stuff prior to and you are simply extremely excellent.

    I actually like what you've bought here, certainly like what you're stating and the way in which
    you say it. You're making it entertaining and you
    continue to take care of to stay it smart. I can't wait to read far more
    from you. That is actually a wonderful site.

    OdgovoriIzbriši