ponedjeljak, 29. listopada 2018.

Sinoda je završila: umjesto da kleče, oni plešu

Ovako završava čuvena Sinoda o mladima: plesom mladih i biskupa, uz ambijet diskaća:


Nekad se klečalo pred Presvetim na koncu svećanih skupova, zazivajući blagoslov na sebe i na Crkvu; sada plešu. Nakon dvadesetak bezveznih dana i završnog teksta koji navodi na primjer:

"Bog ljubi svaku osobu i također Crkvu koja obnavlja svoj kompromis protiv svake diskriminacije i nasilja zbog seksualnih motiva." Preporučava se "poticati putove pratnje u vjeri, koji već postoje u mnogim kršćanskim zajednicama, homoseksualnih osoba". "Na ovim stazama osobe su pomagane čitati u vlastitoj povijesti; prihvatiti slobodno i odgovorno vlastiti krsni poziv;... Na ovaj način pomažemo svakom mladom, ne isključujući nikoga, integrirati sve više seksualnu dimenziju u svoju osobnost, rastući u kvaliteti odnosa i hodajući prema davanju sebe".

Što je pisac htio reći? To će već protumačiti James Martin, kojemu Vatikan daje slobodu za propagirati svoje vizije kako mu volja.

Oni plešu. Kršćani su skoro nestali iz Iraka, Sirije... proganjani su na toliko mjesta. Muhamedovi sljedbenici zasljepljeni od mržnje traže glavu Asie Bibi... oni se provode i plešu. Vjeruje se sve manje i manje... oni plešu. Invazija na Evropu, oni preporučuju da se prihvate "migranti i izbjeglice". Jadni, oni bježe od rata. A u Velikoj Kladuši uhvatili jednog, kad ono ubio petoricu i to u Makedoniji. Tko zna koliko tamo negdje. A oni plešu.

I pri završetku Franjo podsjeća na "napad na Crkvu Velikog Tužitelja", tj Vigana, i kako to dijeli Crkvu. Ne djeli je niti sramoti McCarrick, koji je zlostavljao momčića od 11 godina kojeg je on sam krstio, već dijeli Crkvu onaj koji optužuje McCarricka i slične.

Tako završi Sinoda... vještičinog štapa. Klečanje? O čemu pričam?

Broj komentara: 8:

  1. Ovo je Bergoglio onako "samo" "pastoralno" proveo sinodu mladih sa sve plesom i porukom o "Velikom Tužitelju", a nije "ex cathedra" pa je on i dalje "nezabludiv", zar ne?!
    To što je onako "samo" "pastoralno" integrirao pedere i ostale sodomite u nauk "Crkve" nema veze to ipak nije dogmatski zapečatio, reći će njegovi branitelji lika i nedjela.

    Ovi monstrumi zbilja misle da je narod gomila idiota. Griješe li i koliko griješe vidjet će se, nadam se uskoro, jer ovaj pakleni cirkus je već presmrdio.

    P.

    OdgovoriIzbriši
  2. "Ex cathedra se odnosi na nepogrešivo papsko učenje koje je promicano od strane pape kada službeno podučava, u okvirima univerzalnog pastirstva Crkve, doktrinu u vezi pitanja vjere i morala i adresira ih čitavom svijetu".

    Da li ova sinoda mladih izlazi iz okvira "univerzalnog pastirstva Crkve" i je li u "vezi pitanja vjere i morala" ovaj novi pederski nauk koji se "adresira čitavom svijetu" i koji je zapečaćen igrom i veseljem mladih i "biskupa" u prisustvu "pape"?

    Samo idiotu nije jasno da ova novus ordo sekta igrajući se pojmovima i ne previše dvosmislenim definicijama (jer se više ni Boga ne boje) pod maskom "pastorala" nameće novi nauk koji mijenja osnovni nauk Crkve glede vjere i morala i to će u budućnosti (ako ih Bog prije toga ne satre) proglasiti dogmama, na isti način na koji su neprijatelje Crkve, vjere i morala proglasili svetima.

    FR

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dvoličnost je bila njihov specijalitet. Ali izgleda da ih više nije briga za to. No, uvijek će mislim nastojati na taj način varati i trovati.

      Izbriši
    2. FR, ovo sto si ovako jednostavno argumentirao u vezi primjene definicije za ex cathedra moglo bi se nazvati odlicnom inverznom metodom dokazivanja koliko je nepobitno ocito da Bergoglio (tkz. papa Franjo) ne može biti Papa.
      Ako ova sinoda mladih pod njegovom dirigentskom palicom u drustvu sa (vecinski od njega) odabranim perverznjacima iz reda tkz. biskupa nije svojevrsna svjetski ex cathedra promovirana perverzija od nauka njegove vjere i morala onda ne znam sto jos treba da se to vidi.
      Otvoreniji napad na Crkvu, vjeru i moral, kroz oblik tkz. pastorala, tesko je zamisliti. Samo opsjednuti idolopoklonici ne mogu vidjeti djavolje djelovanje kroz ovog agenta destrukcije.
      S.P.

      Izbriši
    3. To je stara i najsigurnija strategija sotonista za postizanje cilja ubiti Boga u čovjeku (ljudski rod): treba udarati na djecu i mlade na svaki mogući pakleni način i po bilo koju cijenu kvariti ih i uništavati duše, i za nekoliko generacija eto njima sve većih i gorih moralnih i fizičkih bogalja. I tako fazu po fazu.
      E sada su došli do zadnje faze - pretvaranje bogalja u pedere, tako da ni biološki nema šanse da ljudski rod preživi.
      Sotona je to zaista briljantno zamislio, a eto u ovoj zadnjoj fazi ima i svog pouzdanog, predanog i vjernog izvršitelja paklenih radova, svoga "papu" u Vatikanu i njegove pajtose "kardinale" ...
      Kada ovo Bog ne bi zaustavio onda ni fizički ne bi bilo za nekoliko generacija vjernih na Zemlji, jer kako vidimo pederska diktatura koja vlada svijetom oduzima mogućnost preživljavanja normalnim ljudima (ratovima, ekonomskim pustošenjem država i naroda, boleštinama, bezperspektovnošću koja direktno utiče na sve veći mortalitet ...).
      I kada bi bilo po "pameti" onoga koji se rugao zečevima, a ovako dosljedno brani pedofile i pedere kraj ljudskog roda bi bio brzo zagarantiran, ali iskusiti će on plodove svoga zlodjela.

      VK

      Izbriši
  3. Ovo zlodjelo koje se ocituje na "sinodi mladih" koje prosto znaci da se zeli legalizirati pederastija ima temeljno uporiste u tome da se zeli rugati Bogu i ponistiti Boziju zapovjed: "Plodite se i mnozite i napucite Zemlju".
    Tko se moze ovako boriti protiv Boga? Nasljednici apostola? U ovo samo lud covjek moze vjerovati. A jos ludji moze tvrditi da je Mario Bergoglio papa.

    OdgovoriIzbriši
  4. Eto, ovo je jedan siguran put za otkrivanje heretika i neprijatelja Božjih i djece Božje (pa i cijelog ljudskog roda): to je onaj tko se ruga Božjoj zapovjedi "Plodite se i množite..." i legalizira djavolju odvratnu nastranost iz koje se rađaju samo merda!
    Može li jednostavnije i sigurnije?! Ovdje ne treba nikakva velika teologija, pogotovo ne o "nezabludivosti", ovako se mogu ušutkati svi prijevarni dvosmisleni i trosmisleni zli jezici! Ovo je u duhu da-da i ne-ne. Ako promičeš pedofiliju i pederastiju onda nema dileme da-ne-možda si neprijatelj Božji, onda si apsolutno sigurno neprijatelj Božji i prijatelj (sluga, rob) Sotonin!

    FR

    OdgovoriIzbriši