srijeda, 17. listopada 2018.

Jedina stvar koju kinezi donekle rade dobro: netolerancija prema islamu

Računa se da ima oko milijun kineskih muslimana u logorima za reedukaciju, "da bi bili sretniji i zdraviji", i da "ne bi podlegli utjecaju islamskih radikala".

Bez daljnjeg, kad bi Kina popustila pred netolerantnom islamskom ideologijom, ogromna zemlja bila bi razrušena i dovedena do nepredvidljivog kaosa. Dovoljno je pogledati što radi Islam u bilo kojoj zemlji na svijetu gdje ima veću prisutnost.

Kroz povijest Islam NIKAD nije znao suživjeti sa bilo kim. Dok bi bili u manjini predstavljali su se kao "jade" i ugroženi; čim ojačaju, onda su viši sloj kojemu treba služiti. Kroz povijest samo kršćanstvo im se uspjelo oduprijeti kroz tolika krvava stoljeća. Kolonijalne sile su ih prvo potisnule, da bi ih onda ojačali jer su se mislili okoristiti s njima. Englezi na primer sa arapima protiv turaka u prvom svjetskom ratu. Danas oni koji su iznad nekadašnjih kolonijalnih sila dovode ih masovno da bi postigli kaos u cijeloj Evropi. Istok im se opire. Vidjeti ćemo koliko će izdržati.
[Protest pred kineskim konzulatom u Istanbulu. Samo ti protestiraj]

U tolalitarnim režimima Islam opada, jer njegov način rasta jest samo preko sile i potiskivanja susjeda. Kad se susretne sa silom koja ne ulazi u dijalog već ih odgaja bičem, opadaju. To je bio razlog njihovog opadanja za vrijeme Staljinovog SSSR, sve do Brežnjeva. Koristeće slobodu, počeli su praviti velike probleme u kavkaskoj regiji, i pitanje je koliko će Rusija uspjeti s njima.

Dok kršćanstvo izdržava, čak i u takvim režimima kao što je kineski. Jer širenje kršćanstva je preko krvi mučenika, ne prolivajući krv drugima. Kršćanin se uzdaje u Boga, makar i progonjen. To je u stanju obratiti srca čak i nekih krvnika, kao što se događalo u pogansko rimsko doba.

Dok, kad Islamu se išćupaju zubi, ostaje bez ikakve snage. Nitko pametan to ne želi nasljedovati. Gube se i dobro je da se gube, jer takva rđava ideologija ne može dobra donijeti nikom.

Islam, za dobro svih, trebao bi biti zabranjen.
I oni koji mu pripadaju, neka ga zabrane i napuste u svojim srcima. Jer ako ne, oni će biti prvi, vječni krivci.

Nema komentara:

Objavi komentar