nedjelja, 28. listopada 2018.

Nije multikulturnost ime za smrtnu prijetnju Evropi, već islamizacija

Kamenjar prenosi govor dr. Tomislava Sunića na identitetskom skupu u Klagenfurtu prije skoro tri godine. Na istom g. Sunić ističe da smo imali priliku, između ostalog, u bivšoj Jugoslaviji vidjeti nedostatak perspektive multikulturnih društava.


Prije svega, to nije ni približno točno, izbjegavajući dati pravu dijagnozu za jednu od najvećih opasnosti za Evropu: njen pad pod Islamom. Jer,

1. Rat u Jugoslaviji bio je ponajviše uvjetovan dominantnim položajem Srbije u Jugoslaviji. Nešto na što ostali jači narodi poput Hrvata ili Slovenaca nisu htjeli dopustiti.

2. U Jugoslaviji je postojao element koji hrvatski nacionalisti nikad nisu htjeli vidjeti, barem ne do prije par dana, a to je ostatak turskog imperija posebno označen u BiH, Kosovu, Makedoniji. Hrvatski nacionalizam je u tom pogledu bio neshvatljivo i neodgovorno slijep, usmjerujući se samo na izbjegavanje srpske dominacije. Zbog toga Hrvati u Hrvatskoj nikako nisu  mogli shvatiti rat Hrvata u BiH sa muslimanima, "hrvatskim cvijećem" koje tolike Hrvate posla u grob. Međutim, Mađarima i Poljacima islamski element je uvijek bio jako jasan i nikad nisu napravili hrvatsku grešku, kao što možemo vidjeti na njihovoj politici i dan danas.

3. Izvjesna "multikulturnost" može postojati među narodima izvjesne kršćanske tradicije. Zar Hrvati smetaju Njemcima u Njemačkoj? Hrvati ne smetaju nikome, niti prave svoja geta bilo gdje u svijetu. Jednako Poljaci, makar više od Hrvata čuvali svoje. Općenito govoreći članovi bilo kojeg evropskog naroda lako se uklapaju u bilo kojoj drugoj državi.

4. Iz današnje perspektive mogli bi reći da je Čehoslovačka bila multikulturna država. Ipak, razišli su se, jedni pretežno protestanti, drugi katolici, bez ispaljenog metka. Nije bilo relacije dominacije među njima i tako se izbjegao i rat.

5. Ono što je g. Sunić ipak dobro rekao to je njegov stav da divlji kapitalizam nužno uništava zemlje i da mu treba stati na kraj.

Ostanimo na ovome da ne duljimo. Poruka je ova: ne može se riješiti problem dok ne počnemo otvoreno i jasno davati pravu dijagnozu, a ta je da je islamizacija problem Evrope. I ne toliko da su njeni građani slijepi, već postoji projekt, znamo odavno za nacrt Kalergija, na primjer, da Evropa bude potčinjena i desestabilizirana. Svakako da je i vještačka multikulturnost ranjava, ali ono što je razara kao cijankalij to je Islam.

Dok se dakle ne dadne ta dijagnoza, nema ni pravog liječenja.

A upravo je to hrabro izložio njemački poznati pisac, Thilo Sarrazin. Totalno otvoreno je rekao da je Islam nekompatibilan sa Evropskim vrijednostima, da ovi ljudi ne znaju cijeniti ni njenu prošlost, ni ničiju slobodu.



Potcrtao je ono što smo toliko puta rekli ovdje: ne postoji niti jedna islamska zemlja na svijetu da funkcionira.

Nužni zaključak koji svi moramo donijeti:

1. Tim ljudima treba reći: vratiti će te se odakle ste i došli.

2. Ne treba ih pusiti na miru ni u njihovim zemljama. Treba im zahtijevati slobodu za kršćane, propovijedanje Krista u njihovim na njihovom tlu ako hoće kruha od nas.

Ipak, nešto se događa. Godinama govorim i dajem istu poruku. Otprilike od prije dvadesetak godina. Onda su me uzimali za mjesečara i fanatika. Danas ove misli postaju svakodnevni žargon u tolikim krugovima i osobama.

Trebamo nastaviti i djelovati.

Ali Evropa se oslobodila zazivajući Kristovo Ime. I oni koji su nas prethodili u vjeri nisu bili fanatici. Ona reakcija i onaj boj bio je nužna posljedica njihove prave vjere.

Pročistimo našu.

3 komentara:

  1. "Ali Evropa se oslobodila zazivajući Kristovo Ime. I oni koji su nas prethodili u vjeri nisu bili fanatici. Ona reakcija i onaj boj bio je nužna posljedica njihove prave vjere.

    Pročistimo našu."

    Ovo lijepo zvuči, ali na žalost nisam optimista. Europa se oslobodila zazivajući Kristovo Ime kad se fizički branila mačem od sotonskih hordi ubica, predvodjena kršćanskim vođama i blagoslivljana Kristovim svećenicima, A DANAS TKZ. VODJE NARODA (KURVE NOVOG SVJETSKOG SOTONSKOG PORETKA SA IZUZETKOM ORBANA I MOŽDA JOŠ KOJEG IZUZETKA) UVOZE SOTONSKE RATNIKE I TO IM BLAGOSLIVLJA PROROK LUCIFERA KOJI JE ZASJEO U VATIKANU KOJI PROKLINJE ONE KOJI SU PROTIV TOGA ZLA!!!
    I to zlo uopće nije samo na mega planu, to zlo djeluje na nivou osnovne ćelije društva - župe, obitelji.
    Prije neki dan morao sam istjerati iz kuće "svećenika" koji me pred obitelji i prijateljima pokušao prikazati kao neprijatelja Crkve i vjere, jer sam prikazao stanje u Vatikanu i Europi ovakvo kakvo je okrivljujući za to Bergoglia, Merkel i ostalu ekipu neprijatelja Božjih i kršćanskih.

    Tome "svećeniku" koji je žestoko zastupao masonsko-sotonsku mantru da je jedan "bog" i tome slične "ekumenske" bljuvotine u zloduhu Asiza nije moglo doprijeti do mozga da je ono što on treba da propovijeda i vjeruje (ako je Katolik) Vjerovanje, a ne masonsko "vjerovanje" da su svi djeca Božja, pa i najopakiji neprijatelji Boga i kršćana.

    Njemu nije došlo do mozga ni ono biblijsko, učenje sv. Pavla, da "ako Isus nije uskrsnuo onda je uzaludna naša vjera" jer on za to ne mari i pored toga što sam ga podsjetio da "vjera" "proroka" Muhameda propovijeda da Isus nije umro na križu i da nije uskrsnuo! Ovome nesretniku od svećenika kao da ništa ne može pomoći da se probudi iz kome u koju je bačen učenjima 2VK (koja brani kao opsjednut).
    Pa kako onda očekivati odbranu od ovoga zla koje se planirano, finansirano, propagirano svim silama nameće?
    Nas samo Bog može spasiti, ako ga molimo, ali koliko vidim malo tko je i svjestan toga da se Bogu treba moliti za pomoć za spas od ovoga zla. Glavna briga je uglavnom što će se obući i što će se pojesti (ili ona: nase-use-i podase)!

    FR

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dopuštam sebi dati savjet: budite čvrsti u stavu i odlukama, blagi u ophođenju.
      Možete mu reći da izade ako Vas vrijeđa u domu, ali nek se vidi da ste prisiljeni na nešto što inače jednom svećeniku nikad ne biste rekli.

      Izbriši
  2. Ne bih ni prema ovome bio na bilo koji način grub da sam u njemu vidio svećenika, ali u njemu sam vidio jednog zadrtog novus ordo sektaša koji je pomahnitao kad sam za "njegovog papu", kako ga je više puta nazvao, naveo mali dio iz opusa ovog monstruma, i ni na koji način nije branio temelje Crkve i vjere Kristove, nego je kao opsjednut branio novus ordo "nauku" i "Crkvu", a zorno se vidi kuda to vodi: totalno pokoravanje svijeta od strane pedofila-pedera i nekrsta!

    FR

    OdgovoriIzbriši