subota, 6. listopada 2018.

Planned Parenthood i još netko protiv suca Brett Kavanaugh

Američki konzervativni sudac Brett Kavanaugh, poznat po svojim stavovima protiv pobačaja, mogao bi biti novi član Vrhovnog Suda USA gdje bi njegov glas mogao biti presudan o mnogim pitanjima.


"Naprednjaci" su svim mogućim kampanjama nastojali osujetiti to imenovanje. Jedna od najbizarnijih bila je optužba zadnje minute gospođe Christine Blasey Ford... da ju je Kavangaugh seksualno zlostavljao u jednoj zabavi dok su bili srednjoškolci! Dakle, dobrih decenija prije. Svakako, nitko od navedenih osoba koje su bile na toj zabavi ne sjeća se uopće bilo kakvog pokušaja silovanja za koje Ford optužuje Kavanaugha, što također od prvog momenta niječe i sam sudac.

Da se uopće nešto tako može dogoditi, tj. da se optuži neka osoba za navodno seksualno zlostavljanje iz srednjoškolskog doba nakon tolikih godina i upravo u ovom momentu, odraz je maksimalnog licemjerstva. Jer, Clintonu opraštaju da je skandale i formalne optužbe pet žena u svoje doba,




a ipak mu dan danas plaćaju konferencije i sam New York Times mu ove iste godine objavljuje knjigu.

Kad postaje izgledno da Kavanaugh doista može doći od Vrhovnog Suda, demokrati i svi redom naprednjaci i antife i feministkinje i industrija pobačaja Planned Parenthood organiziraju prosvjedne marševe protiv ovog imenovanja. I još netko sa njima, jer potrebno je da gojim prodube svoju dekadenciju.



Gojima - ne Židovima - mjesto je u ovom svijetu služiti onima koji su im određeni za gazde.

Ali nihova snaga je snaga đavola. Ne borimo se protiv tijela i krvi, već protiv zlih duhova koji nam žele vječno uništenje.

Kako se boriti protiv ovih? Sve jačim kršćanstvom. Vjeruj više, moli više, živi svetije, odupri se do krvi i još više.

Oni đavlije rigotanje nose po ulicama, ti moli krunicu javno sa drugima na ulici u organiziranim prosvjedima. To đavolske rabotnjake izbezumljuje, a Bog daje milosti.

 

Nema komentara:

Objavi komentar