subota, 20. listopada 2018.

Pavao VI. Svetac na oltaru? 2

U dopisivanju sa jednim britanskim piscem, koji je dobro poznavao akcije Britanske Tajne Službe, pitalo se Bellegrandija da li je Pavao VI zbog svoje homoseksualnosti bio izložen ucjenjivanju od strane tajnih službi Velike Britanije ili SSSR tokom drugog svjetskog rata. Pisac je odgovorio da su amerikanci i britanci znali o Moninitijevoj homoseksualnosti, i da su je koristili za pridobiti njegovu suradnju za funkcioniranje veza između Vatikana i Saveznika nakon rata.

Informacije o ucjenjivanju Montinija, sa strane KGB nakon rata dolazili su iz drugog izvora. Jedan stariji parižanin, koji je radio kao službeni prevoditelj za visoki vatikanski kler, rekao mu je da su sovjeti ucjenjivali Montinija za doznati imena svećenika koje je Vatikan slao, tajno, iza čelične zavjese u SSSR, za administrirati sakramente katolicima u vrijeme hladnog rata. Prema tome, tajna sovjetska policija bila je na vrijeme upućena i čim bi svećenici, kao civili, prešli granicu, bili bi uhićeni, strijeljani ili slanu u Gulag.

Slična svjedočanstva o infiltraciji komunista u Crkvu iznijela je poznata američka ex komunistkinja, obraćenica na katoličku vjeru, Gđa Bella Dod. 



Ona je bila jedna od vodećih američkih komunista, i čudom milosti obratila se posredstvom Biskupa Fultona Sheen. Kad je shvatila nakon obraćenja što se je sve počinila i kojem je zlu doprinijela, osjećala se satrana tjeskobom zbog svojih velikih grijeha. Da li mi Bog može oprostiti, pitala se? Fulton Sheen ju je potakao da očuva nadu i ne suvisne od žalosti zbog svojih zlodjela, uzdajući se u Božje oproštenje jer nijedan grijeh nije veći od Muke Isusa Krista kojom je otkupio sve grijehe, ako se grešnik pokaje. Ali zadao joj je pokoru da putuje po cijeloj Americi svjedočeći koliko je zlo nanijela pomagajući komunističku infiltraciju u Crkvi.


Početkom 1950-tih, spomenuta gospođa dala je značajno svjedočanstvo o komunističkoj infiltraciji u Crkvi i Državi pred Komitetom Sjevernoameričkih Aktivnosti Doma Predstavnika, i također je pružila detaljna objašnjenja komunističke subverzije u Crkvi. Govoreći sa znanjem bivšeg visokog čelnika Komunističke Partije Amerike, gospođa je rekla: "Tridesetih godina uvukli smo tisuću i sto ljudi unutar svećeništva za razoriti Crkvu iznutra". Dvanaest godina prije Drugog Vatikanskog ona je izjavila: "Sada su oni na visokim pozicijama unutar Crkve". Prognozila je promjene u Crkvi koje će biti tako drastične da "vi ne ćete prepoznati Katoličku Crkvu".


Dra. Alice von Hilderbrand je podsjetila, pogodom intrevjua u listu Latin Mass (ljeto 2001), da je "Bella Dod rekla mom mužu i meni da kada je ona bila aktivni član partije, da je imala kontakte sa ne manje od četri kardinala unutar Vatikana 'koji su radili za nas'".

Bivši sovjetski KGB propagandist, Yuri Bezmenov, 1983. nakon bijega iz SSSR daje još strukturalnih detalja o njihovim planovima:



1. Špijunaža je najmanja tipa James Bonda. 85% sredstava se ulagalo u kulturnu subverziju. Bilo je potrebno moralno oslabiti protivnika.

2. U tu svrhu infiltrirali su svoje ljude u edukativne i crkvene krugove, koji imaju velikog utjecaja na mase.

3. Više može učiniti sladunjava pop muzika, ili drski rock, nego predavanje o Lenjinu u nekom kulturnom centru.

4. Omladina je trebala biti iskvarena, jer onda ostaju bez odbrane. S moralno oslabljenim pojedincima možete raditi kako hoćete.

Staljin, đavolskim lukavstvom je tražio da se ubace u katoličke bogoslovije mladi bez vjere i morala za subverzivne planove. Koji su bolji za te ciljeve od homoseksualaca?

To je bilo njihova prva nakana: razbijanje doktrine. Zato su im bili potrebni sodomci, koji su bili idealni za projetkirani cilj.

Nastaviti će se.

Nema komentara:

Objavi komentar