petak, 26. listopada 2018.

Sinead O'Connor, od antife do Islama istom mržnjom

Irska pop pjevačica navijestila je svoje obraćenje na Islam. Privukla je u svoje vrijeme pažnju javnim cijepanjem slike Benedikta XVI,


optužujući ga za prikrivanje seksualnih zlostavljanja u Crkvi. Sada ide u društvo do dna iskvarenog čovjeka koji je uzeo sebi djevojčicu od šest godina za ženu.

Kako postići mrziti kršćanstvo još više, svim svojim silama? Više od muslimanskih saveznika, antifa, to je u stanju Islam.

Totalitarna osoba, kojoj je mržnja vodilja, kad počne ulaziti u godine, nakon što materijalizam ne može dati nikakav odgovor, traži ga u kakvoj "duhovnosti", takođe totalitarnoj. Netko da joj silom ucrta put kojim joj je ići, jer ona samo to razumije: ucrtani put u kojem nema savjesti ni slobode: samo put mržnje, samo naređenje koje mora biti izvršeno.

Ne može biti prostora razmišljanju, slobodi i ljubavi.



Stoga, potrebno je nastaviti provoditi svoje dane u odbacivanju Krista i svoje duše, još intenzivnije da ne bi slučajno počela razmišljati i možda pokajati se.

Zli joj daje potrebni intenzitet u očekivanju sjedinjenja u paklu s njenim vođom.

Ima nažalost opsjednuća koja su vrlo duboka.

3 komentara:

  1. moguće je da netko manipulira s njom pa ntako i sa ovim činom...prosvjeduje zbog "prikrivanja" a sad je kao član "religije" gdje je to normalno(pedofilija,tj.brakovi sa djevojčicama itd..) Oče oprosti joj jer (ne)zna što čini

    OdgovoriIzbriši
  2. Zanimljivo je da pišete "islam" početnim velikim slovom a u istom tekstu pišete "kršćanstvo" početnim malim slovom. Možete li to objasniti. Uočio sam tu pojavu ne samo na vašem blogu već i na drugim mjestima.
    Ero

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Islam velikim slovom kao definirana religija. Kad optužejem neka djelovanja muslimana, to je zbog Islama kojeg oni slijede. Nije dakle riječ o ovom ili onom ponašanju nekog pojedinca, već je iza njega glavna ideja koja ga nadahnjuje. To hoću naznačiti.

      Kad pišem kršćanstvo malim slovom, mislim na skup utjecaja i tradicija koje ostavlja općenito kršćanska kultura, preko pisaca, običaja, povijesti, i sl.

      Izbriši