nedjelja, 21. listopada 2018.

Mladi Francuzi lažu kad 72% njih navode razloge napuštanja zemlje: u biti bježe od Islama i nereda

Upravo donešena statistika je šokantna: čak 72% mladih Francuza (18-24 god.) žele napustiti svoju zemlju. Navodno, glavni razlozi su bolje mogućnosti "vani", bolja politička situacija, pa čak i bolja klima.


Nisu iskreni: bježe zbog nasilja, neživota i prvenstveno Islama koji počinje vladati njihovim ulicama. Čak 2,5 milijuna Francuza je napustilo zemlju prošle godine, mnogo više od milijun njih koji su to učinili 2000.

Nemate gdje bježati, i znate to. Druge zapadne zemlje su slične vama, možda neke ne toliko. Ali niste u stanju priznati koji je razlog. Kad biste to rekli, bili biste "ekstremna desnica". Radije poguriti glavu i progutati pljuvačku, i ići Orbanu da vas zaštiti. U Mađarskoj već postoje kolonije zapadnjaka koji su pobjegli.




Prema tome, na Zapadu nema života, nego samo borba. Sutra će biti još gore. Međutim, kad si već pritisnut uza zid i nema bijega, zašto tek dopustiti da te mlate kako im drago? Barem uzvrati koliko možeš, da ne prođu jeftino.

Nadam se da si shvatio da se nema više gdje ići. Nego grizi zubima i brani svoju zemlju. Svugdje je došlo isto, a vani je još i gore.

A u Mađarskoj nema mjesta za sve.


Ima mjesta za Mađare, jer se Orban ovako borio za njih 1987:
 

2 komentara:

  1. Odgovori
    1. Nije me dotaklo. Roditelji jedose kiselo voce a djeci trnu zubi. Kad bi isli unazad to su potomci onih koji su kolonizatori pa nek sad snose odgovornost za kolonije i kolonizirane. To su prapra unuci francuske revolucije koja je ubijela i progonila Crkvu Bozju. To su djeca svijeta koja su istjerala Krista iz svoje drzave i uvela sekularizaciju i dekristijanizaciju u sve pore drustva. To su modernisti i liberali kojima je sve isto. Sto su sijali njihovi preci to sad oni zanju. Od najmilije kceri Crkve postali su nedragi. Odlicno upozorenje za one koji se kod nas prave bogovi . Kod njih je ranije krenulo pa ih je i ranije snaslo.
      Robelar

      Izbriši