petak, 26. listopada 2018.

Pavao VI: homoseksualac na oltaru? 3

Optužbe za homoseksualnost Pavla VI nisu beznačajne. Bez osobnog priznanja, nisu dovoljne za zaključiti da je doista takvim bio. No, takve optužbe koje su u skladu sa promoviranim biskupima koji su dokazani homoseksualci dobivaju drugu težinu. To prvenstveno utječe na proglašenje svetim Pavla VI. Kako neki čovjek u takvim okolnostima može makar i biti predložen za biti svet? Za biti primjer katolicima? To je najteža stvar u svemu ovome.

Analizirajmo još malo ovu temu. Tko će biti podesniji za ubrizgavanje modernizma među vjernike nego ona osoba na visokom položaju koja je moralno korumpirana takvom pošasti, za koju se niti kaje niti nastoji pobijediti? Sodomija za koju se ne kaje otvara dušu sotonskom utjecaju. Nije slučajno da se u sotonskim ritualima koriste upravo seksualne perverzije. Ovakve osobe su kao smišljene za počiniti veliko zlo agresije na vjeru, i susljedno razaranje milosti u srcima i općenito vjernika. 

Idealne za đavolski napad na Crkvu.

Kako ovo izvesti? Unaprijeđenjem sličnih na visoke položaje u hijerarhiji. Može homoseksualnost biti optužba protiv Pavla VI; optužba koju on nije prihvatio, ali ono što su činjenice - koje same po sebi također stvaraju sumnju o običajima Pavla VI - jesu promocija nekoliko istaknutih svećenika i biskupa na ključna mjesta u Crkvi. Jedan od takvih je Kardinal Joseph Bernardin.

Nakon što je bio zaređen kao svećenik 1952., Bernardin, dvije godine kasnije postaje osobni sekretar Biskupa Charlestona, Mons. John Joyce Russel. Među njegovim bliskim prijateljima bili su: Frederick Hopwood, optužen za stotinjak slučajeva seksualnih zlostavljanja; Justin Goodwin i Paul 
F. Seitz, koji su napustili svećeništvo, nakon što su bili zatrpani osobnim skandalima pederastije.

Dobro društvo, nema što!

[Kardinal Joseph Berardin koji je bio osobni sekretar Mons. J.J. Russel, biskupa Charlestona, bio je imenovan od Pavla VI kao Nadbiskup Cincinnatija, te postao Sekretarom i Predsjednikom Američke Biskupske Konferencije i Nadbiskup Čikaga. Bio je optužen za tjelesno nasilje - "seksualnim" putem -, oslobađajući se optužbi samo nakon isplate milijuna dolara. Bio je optužen za seksualno 
zlostavljanje - u društv sa spomenutim Russselom - jedne djevojčice, Agnes.]

1968. Bernardin je bio izabran kao Prvi Generalni Sekretar Američke Biskupske Konferencije. Imenovao je za svog osobnog sekretara Jamesa S. Rausch (Matt C. Abbott ga također prikazuje kao homoseksualca). Bliski prijatelji i suradnici Bernardina bili su deklarirani homoseksualac John 
Muthig, John Willig, čuven kao takav; Michael J. Sheehan, naknadno imenovan Nadbiskupom Santa Fe, biskupija poznata kao leglo svećenika pedofila.

1972. Pavao VI je imenovao Bernardina Nadbiskupom Cincinnatija (Ohio). Njegov Pomoćni Biskup bio je John R. Roach. Obojica, Bernardin i Roach, dominirali su kroz decenije Američku Biskupsku Konferenciju; prvo preko položaja Sekretara i Predsjednika; poslije preko klera kojeg su promovirali za biskupe. U ovom su bili podržani od Mons. Jean Jadot, Apostolskog Delegata u USA od 1973 do 1980, imenovan od Pavla VI.

Ova tri prelata imali su zadaću izabrati kandidate za biskupe koji bi dijelili poskoncilsku viziju Pavla VI; doista, tokom sedam godina kad su bili na položaju, oni su izabrali dugi niz biskupa, ne samo zbog svoje poskoncilske vizije, već i zbog podrške "homoseskualnom kolektivu" i pokrića homoseksualnih i pedofilnih skandala djela američkog klera.

"On mi reče: "Sine čovječji, podigni oči svoje prema sjeveru!" Kad sam podigao oči svoje prema sjeveru, stajao je sjeverno od vrata žrtvenika taj kip božice ljubavi na ulazu. On mi reče: "Sine čovječji, vidiš li, što ovi rade? Veliki su to gadovi, što ih ovdje čini kuća Izraelova, tako da se moram udaljiti od svetišta svojega. Ali ćeš vidjeti još većih gadova."" Ez (8:5-6)

Nastaviti će se.

2 komentara:

  1. Jeremija 14,18
    Cak i proroci i svecenici lutaju po zemlji i nista ne znaju.
    12,9 Zar je bastina moja sarena ptica oko koje odasvud druge slijeu? Hajde, skupite se sve divlje zvijeri, dodjite zderati. Mnogi pastiri opustosise moj vinograd , zgaise nasljedstvo moje, dragu mi bastinu pretvorise u golu pustinju, pretvorise u pustos, zalosna je pustos preda mnom. Sva je zemlja pusta jer nikog u srce ne dira. Preko svih goleti pustinjskih nagrnuse pustosnici.
    Zalosno je i bestidno da takvi mogu imati pristup svetinjama.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
  2. PAVLOVA POSLANICA RIMLJANIMA.Otkriva se doista s neba gnjev Božji na svaku bezbožnost i nepravednost ljudi koji istinu sputavaju nepravednošću. Jer što se o Bogu može spoznati, očito im je: Bog im očitova. Uistinu, ono nevidljivo njegovo, vječna njegova moć i božanstvo, onamo od stvaranja svijeta, umom se po djelima razabire tako da nemaju isprike. Jer premda upoznaše Boga, ne iskazaše mu kao Bogu ni slavu ni zahvalnost, nego ishlapiše u mozganjima svojim te se pomrači bezumno srce njihovo. Gradeći se mudrima, poludješe i zamijeniše slavu neraspadljivog Boga likom, obličjem raspadljiva čovjeka, i pticâ, i četveronožaca, i gmazova.
    24Zato ih je Bog po pohotama srdaca njihovih predao nečistoći te sami obeščašćuju svoja tijela, oni što su Istinu – Boga zamijenili lažju, častili i štovali stvorenje umjesto Stvoritelja, koji je blagoslovljen u vjekove. Amen.
    26Stoga ih je Bog predao sramotnim strastima: njihove žene zamijeniše naravno općenje protunaravnim, a tako su i muškarci napustili naravno općenje sa ženom i raspalili se pohotom jedni za drugima te muškarci s muškarcima sramotno čine i sami na sebi primaju zasluženu plaću svoga zastranjenja.
    I kako nisu smatrali vrijednim držati se spoznaje Boga, predade ih Bog nevaljanu umu te čine što ne dolikuje, puni svake nepravde, pakosti, lakomosti, zloće; puni zavisti, ubojstva, svađe, prijevare, zlonamjernosti; došaptavači, klevetnici, mrzitelji Boga, drznici, oholice, preuzetnici, izmišljači zala, roditeljima neposlušni, nerazumni, nevjerni, bešćutni, nemilosrdni. Znaju za odredbu Božju – DA SMRT ZASLUŽUJU KOJI TAKVO ŠTO ČINE – A ONI NE SAMO DA TO ČINE NEGO I POVLAĐUJU ONIMA KOJ ČINE. JF,Kuhar.

    OdgovoriIzbriši