utorak, 2. listopada 2018.

"Ali Židovi koji nisu prihvatili vjeru razjariše duhove pogana protiv braće". Dj 14:2

Obratite pažnju na piramidu i "oko koje sve vidi", masonske simbole, na ovoj sinagogi u Sjevernoj Karolini:




Kao što smo već komentirali, masonerija je prenosni remen nasljednika Ane i Kajfe. Preko masonerije kabalistički utjecaj i projekt prelazi na svijet. U skladu sa rečenim u Djelima Apostolskim koje smo stavili u naslov: "Ali Židovi koji nisu prihvatili vjeru razjariše duhove pogana protiv braće".

Jer, kako jasno ističe "antisemita" Sv. Pavao - a znamo da to nije niti može biti, nego govori istinu kao i njegov Učitelj -, u prvoj poslanici Solunjanima 2:14-16:

"Vi postadoste, braćo, nasljedovatelji Božjih Crkava koje su u Judeji u Kristu Isusu, jer i vi isto pretrpjeste od svojih suplemenika, kao i oni od Židova. Oni ubiše i Gospodina Isusa, i proroke, i nas progoniše, i Bogu se ne mile, i svima se ljudima protive, jer nam priječe govoriti narodima da se spase. Tako ispunjavaju mjeru svojih grijeha svagda. Ali na kraju dolazi na njih gnjev Božji".

Kad bi modernisti mogli, izbacili bi ova čitanja iz Novog Zavjeta. Doista, i izbacili su ih iz nedeljnih čitanja Novus Ordo. A kako ih ne mogu izbaciti iz Biblije, usuđuju se reći da je Sv. Pavao imao "nesavršenih misli". Ali pustimo ih, oni imaju drugu religiju.

Dobro je znati o pokušajima zlih za razbiti kršćanstvo, ali ne može se ostati samo na tom utisku ili znanju. Utjecaj zla crpe snagu iz napuštanja kršćanstva od strane tolikih. Koliko su ljudi bliže Kristu, utjecaj perverznih se više smanjuje.

To je zadatak koji imaš, počevši od svojh najbližih krugova pa dalje. Strategija Kristovih apostola je bila, i mora biti i naša: "Oni ipak ostadoše dulje vremena propovijedajući odvažno u Gospodinu..." (Dj 14:3).

1 komentar:

  1. Kad bi isli blize danasnjem stanju u Novoj Crkvi moramo ici jos dalje od ovih Pavlovih rijeci.
    Ps69,23 ,,Nek im stol bude zamka,
    a zrtvene gozbe stupica!''
    Razbili su oltare a postavili protestantske stolove. Ukinuli su Misnu Zrtvu a uveli gozbe. Kako pise to im je i zamka i stupica.
    24,,Nek im potamne oci da ne vide,
    nek im bokovi zasvagda oslabe!''
    Eto oci su im stvarno potamnile i ne vide svoje grijehe. Bokovi im stvarno oslabili i to za svagda , napustila ih snaga jer su napustili Boga.
    25 ,,Izlij na njih ljutinu,
    zar tvoga gnjeva nek ih zahvati!''
    To se dogadja a oni se pitaju zasto. Boze , pa cime smo te uvrijedili. Cime smo te pokusali zakinuti. Zasto nas bijes. Sto nam se ovo unasoj Novoj Crkvi desava.26 ,,Njihova kuca nek opusti,
    u njihovu satoru nek nitko ne stanuje!''
    Stvarno je njihova kuca opustjela , a u njoj su vecina oni za koje veli -mislis da si ziv , a mrtav si.
    27,,Jer su progonili koga ti pokara,
    bol povecase onomu koga ti rani!''
    Zasto je danas ovako kako je. Zasto. Pa evo pisano je. Zasto ovakvi svecenici , papa, vjernici...
    28 ,,Na njihovu krivnju krivnju jos dodaj,
    ne opravdali se pred tobom!
    29 ,,Nek budu izbrisani iz knjige zivih, medju pravednike neka se ne broje!''
    Sta reci nego ovo im je usud, nema opravdanja jer nisu znali.
    Sad ce se opet javiti oni koji ne vide dalje od nosa i puni su teologije milosdja , oni koji gornje rijeci tumace kako im pase. Javit ce se i oni koji zele svojim zalaganjem i nekakvim akcijama promijeniti ovo pisano je. Javit ce se i oni dobronamjerni koji prihvacaju novi papin poziv na molitvu ovaj mjesec. Oni koji ne znaju da se prvo treba pokajati , posuti pepelom , zatrubiti post i pokoru. Oni koji se ne pitaju zasto ih Bog ne cuje a i bez papinog poziva mole i krunicu i na svagdanjoj misi za crkvu rimokatolicku.
    Robelar


    OdgovoriIzbriši