srijeda, 31. listopada 2018.

Parolinova poruka braći povodom ekskumacije Frankovog tijela

Analizirajmo sliku za službeni susret Kardinala Parolina sa predstavnicom španjolske vlade, Carmen Calvo:


1. Palac Parolonive desne ruke dotiče nadlanicu svoje sugovornice u uobičajenom masonskom pozdravu.

2. Parolinova lijeva ruka čini tri šestice. Palac i kažiprst čine krug šestice, ostala tri prsta gornju liniju broja šest. Tri prsta od tri šestice: 666, također masonski pozdrav.

3. Lijeva ruka pokriva križ. Gnostička religija prevazilazi kršćanstvo.

Poruka: ja sam vaš. S vama sam. Moram dati utisak da sam neutralan o ovom pitanju; znate, zbog kršćana. Ali ja sam s vama, trebate me razumjeti, nisam slobodan u potpunoj mjeri. Već će biti neki dogovor.

Naime, španjolska socijalistička vlada NSP kao malo koja druga, želi ekskumicirati Frankov leš iz svečane grobnice u Valle de los Caidos, koja je spomen svim žrtvama španjolskog građanskog rata (1936-39), gdje je sahranjen Franco, i to protivno njegovoj volji! To je odlučio Kralj koji ga je naslijedio u vladi ali poslije pomogao otvoriti put liberalnoj demokraciji. Sada žele taj leš izbaciti iz spomen-groblja.

Problem je u tome što sa tijelom raspolaže Frankova obitelj, a ona ga želi sahraniti u Katedrali de la Almudena, u centru Madrida. Time bi ta katedrala postala stjecište hodočašća španjolskih domoljuba koji gaje zahvalnost Franku zbog njegove borbe protiv komunizma i odbrane Katoličke vjere. To vlada želi izbjeći po svaku cijenu, ali je nepredviđeno došla u ovu situaciju.

Obitelj ima pravo na sahranu u svojoj privatnoj kripti koju posjeduje u Katedrali, i tu pravno ne može nitko ništa, ni država, ni Crkva.

Socijalisti po svaku cijenu žele otpremiti Frankov leš negdje drugdje; traži Parolinovu pomoć, ali on je sputanih ruku. Pa im kaže: braćo, imajte razumjevanja.

Svakako, Vatikan bi se mogao negirati za ekskumaciju Franka iz Valle de los Caidos, ali nije htio. Ovdje u principu ne može učiniti ništa, jer kripta pripada obitelji.


Ali braća ne mogu izdržati više: nakon ovog razgovora grob je bio profaniran, neki bezbožni "umjetnik" Enrique Terneiro je crvenom bojom nacrtao na grobu: "Za slobodu", tražeći što skorašnju ekskumaciju.

Da, za slobodu:



Pornografije, koju je Franco zabranio.

Masonerije, koja je u Frankovo vrijeme izjavila: stupovi su srušeni, moramo ići van.

Svakog zla i nereda prema kojem današnja Španjolska pripada najgadnijem krugu Zapada, toliko je u rukama antifa, iz osvete.

Koliko još treba da se u Španjolskoj organizira pristojan otpor koji se već zamjećuje u ne malo država?

Nema komentara:

Objavi komentar