četvrtak, 18. listopada 2018.

Franjo, tako otvoreno da ne možeš vjerovati

Vidjeh ovu sliku jučer, ali nisam se usudio objaviti je, jer sam sumnjao da se radi o montaži:


Međutim, istina je. Taj "križ" u lgbti bojama predstavlja "Križ Pastorala Mladih Južne Amerike":


Da, one Južne Amerike gdje je za 50 godina nakon "postkoncilskog proljeća", sličan onom arapskom započet od stranih sila u Egiptu, Tunisu, Siriji i Egiptu samo u crkvenim okvirima za njihovo razaranje, doveo do prepolovljenja broja katolika. A i među tim što su ostali, na licu mjesta vidimo što svega ima.

Još par uzorka. "Duh Sveti":



"Uskrsli Krist":

"Presveto Srce Isusovo":
Bogohula za bogohulom, zbog kojih treba davavati zadovoljštinu Bogu.

Dugine boje se spominju u Knjizi Postanka kad je Noi Bog obećao da više nbe će uništiti čovječanstvo. Koristeći te boje lgbti se ruga đavolski Bogu drsko prkoseći svojim grijesima za koje tvrde da ne će biti kažnjeni.

Sve njih, i one koji surađuju sa njima, čeka kazna koju je Bog dao Sodomi i Gomori za opomenu budućim grešnicima, kako podsjeća Sv. Petar u svojoj poslanici.


Znate što spremaju u Panami za idući susret mladih. Opomenuti ste. Pazite da vam ovaj tip ne zaludi djecu.

Broj komentara: 10:

  1. to su boje južnoameričkih zastava,duga ima slične boje ali ih ima više i drugačije su raspoređene.jel tebe pere paranoja,ili si zlonamjeran? Inače,jedan od osnovnih principa semiotike je da simbol ima značenje ovisno o kontekstu,mogli bi se ti,duspara i ostali koji ne uzimate redovno terapiju malo educirat.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svi znaju koje su to boje, i što je Cupich i njegova skupina trazila; i da je termin lgbti ukljičen u instrumento laboris.
      Uobičajena je njegova igra koristeći dvoznačnost, ali ovdje nema mjesta za to.

      Izbriši
    2. Da je ovo jedina "dvoznacnost" kod "pape" jos bih se i suglasio s ovim
      lagomlagom, ali kako je cijela ta "pastoralna" ideologija nakon 2.VK u tom zloduhu dvoznacnosti onda nema dvojbe da se ovdje radi o simbolu koji podupire pederluk.
      I konačno je sve jasno: sto je Bergoglio vise dvoznacan to je sve više jednoznacno sigurno da je on monstrum ubacen u Vatikan da razbuca sve sto ima duh i smisao krscanstva. On je prosto pederski-sodomski "papa" kojemu je i pedofilija na srcu sto niti ne pokusava da demantira (JER NE MOZE), kao sto nije (i ne moze) demantirati dubie, tj. pakleni nauk razbijanja braka i obitelji.

      FR

      Izbriši
    3. Koriste ovaj lobby za rušenje doktrine. Nije neophodno da svi članovi ovog lobija budu sodomiti; njih ujedinjuje rušenje nauka.

      Izbriši
    4. "dvoznačnost" je u očima promatrača,boje ni po broju ni po rasporedu nisu dugine,to su boje vaše paranoje.

      Izbriši
    5. Nema brzeg i boljeg nacina za unistiti dusu i nauk nego sodomijom i pedofilijom.

      https://onepeterfive.com/clergy-abuse-soul-murder/

      Od tuda i feminizirani obred Pavla VI., a znamo koja grupacija je upravo dobila svojeg sveca: "The Rite of Sodomy Homosexuality and the Roman Catholic Church” by Randy Engel


      To im je platforma i siguran sam da su svi u vrhu, koji preziru Boga, upleteni u to.

      https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=Ux4duSamw68

      Po vijestima iz tradicionalnih krugova i svecenika iz prve ruke, vrlo malo je onih iz vrha koji nisu upleteni. Zasto mislite da Bergoglio moze razvaljivati bez da itko ista kaze? Jer medju njegovima vlada sodomitska “omerta”, a i oni koji bi eventualno nesto htjeli reci, bili bi implicirani istog trena.

      Ovako je izgledalo pismo pape Benedikta koje je “progurao” na sprovodu dubije kardinala Meisnera (Datum -July 15, 2017):

      "What moved me all the more was that, in this last period of his life, he learned to let go and to live out of a deep conviction that the Lord does not abandon His Church, even when the boat has taken on so much water as to be on the verge of capsizing."

      https://www.lifesitenews.com/news/pope-benedict-church-is-on-the-verge-of-capsizing


      Tri dana kasnije je izasla vijest da je njegov brat Georg na celu zbora bio odgovoran za zlostavljanje.
      https://cruxnow.com/global-church/2017/07/18/hundreds-boys-abused-choir-run-georg-ratzinger/

      (datum-July 18, 2017)


      Poruka je jasna: Silencio!

      Izbriši
  2. Na slici kod "Duha Svetog" nalazi se i zvijezda petokraka!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ista stvar kao i sa onim stapom. Jos nije doslo vrijeme da se ocituje ono sto mora biti da bi zavedeni mogli biti zavedeni. Oni ce govoriti mozda nije ovo ,mozda je ono , a mozda je oboje. Ispunit ce se Pismo , kraj zdravih ociju i usiju niti vide niti cuju. Zavedeni nece biti krivi zato sto su zavedeni , nego zato jer su se dali zavesti, tako da im grijeh ostaje. Kako pise u Pismu ,ako gresnika ne opomenes a vidis grijeh onda si sudionik u njegvorim grijehu , a ako si ga opomenuo a ovaj nastavi sa grijehom, ti si slobodan od njegovog grijeha. Zato opominjite pa makar stap i taj kriz bili nekome nevazni, jer znamo kako bi trebali izgledat pravi stap i kriz. U najmanju ruku nedvosmisleno. Sve dok se ne napuni vrijeme, a hoce, kad ce se zlo javno i neskriveno ocitovati. Tada oni zavedeni , pa i ovakvim stvarima, nece vise moci promijeniti stranu , nego ce ostati uz i u vlasti Zavodnika. Terapiju uzimaju oni a ne mi. Terapija koju sada uzimaju da im umiri savjest , utupi volju , zamagli oci i zacepi usi. Ta se terapija zove kompromis. Kompromis sa tijelom ,svijetom i djavlom. I onda ce se ispuniti ona uzrecica doslovno , dosao vrag po svoje. Jos da nesto velim o ispunjenju vremena. Bas kao sto treba vocu da na drvetu dozrije tako je i sa ispunjenjem vremena. Koliki su prije Isusa cekali sa se ispuni vrijeme. Je li im bilo dugo. Je, ali je ipak doslo. Ispunilo se vrijeme i rodila je Ona koja je imala roditi. Tako i sada. Nezaustavljivo se ne svakim danom , nego sekundom priblizava i skracuje vrijeme da se ispuni ono sto treba. Zato ga ne smijemo gubiti jer ce sigurno doc. Oni koji sada imaju vremena tada ga vise nece imati jer vise nece biti vremena za promjene ni popravak. Najzalosnije je to sto tzv. mjesto popravka, cistiliste, ce biti momentalno ukinuto. Dakle ostat ce samo dvije strane. A Isus ce svakako znati prepoznati svoje.
    Robelar


    OdgovoriIzbriši
  4. Robelarov komentar bi trebao pročitati svaki vjernik. Katolici danas kao da su drogirani, mirno gledaju kako Neprijatelj ruši Isusovu Crkvu pred našim očima

    OdgovoriIzbriši
  5. Nažalost sve je jasno kao dan.Možemo samo molit za obračenje svih onih koji su u zabludi i za sve katolike koji su još uvik lobotomirani i nevide da ih Duh Sveti vodi i pokaže Istinu kakva god ona bila.Sve vas dragi Bog blagoslovija!

    OdgovoriIzbriši