ponedjeljak, 17. rujna 2018.

Usporedi blagoslov pravog Pape Pija XII i...


Nešto se promjenilo u međuvremenu, zar ne?

Usput, Franjo ne blagosivlje, već vrši ljudske čine "blizine" kao mahanje, grljenje, ljubakanje; općenito geste nezrelog tinejđera.

Jer on propovijeda prirodnjački humanizam, mimo svake nadnaravne podloge. Njegova je religija svijeta, i on je njihov poslanik dok ne dođe onaj komu on priprema put.

Broj komentara: 9:

  1. Djecice , posljednji je cas. I , kako ste culi, Antikrist dolazi. I vec sad su se pojavili mnogi antikristi , po tome znamo da je posljednji cas. Od nas su izisli , a nisu pripadali nama, jer da su pripadali nama, ostali bi s nama. Ali to se dogodilo da na njima postane ocito da svi ne pripadaju nama. 1.Iv2,18
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
  2. A ti i dalje tvrdiš da je Bergoglio papa, je li vjerniče Robelare?
    Antikrist a papa je li?

    P.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. P.
      reci nam kad si shvatio da papa Franjo nije papa. Je li to bio neki odredjeni trenutak ili njegova gesta koja ga je odala i kad je to bilo.
      Robelar

      Izbriši
    2. Ako ne bude pročitao, pretpostavljam da na osnovu Bergogliovih formalnih "pouka".

      Izbriši
    3. Zanima me konkretno koji je to cin-gesta - izjava kojim je po vama prestao biti papa. Ili se toga nakupilo svega po malo , ali opet koja je to kap koja je prelila casu i kojom je presao crtu da ste donijeli odluku da vise nije papa. Dakle , kada i zbog cega.
      Robelar

      Izbriši
    4. Što se mene tiče, po tko zna koji put, ističem da je temeljna stvar službeno provođenje i nametanje Drugog Vatikanskog Sabora koji sadrži učenja protivna vječnom nauku Crkve.
      Franjo, zajedno sa ostalim koncilskim "papama", ostaje na toj liniji, i još je jasnije ocrtava.

      Izbriši
  3. Upravo to otpadništvo u Crkvi najavljuje i tzv Knjiga Istine koja se počela objavljivati svijetu 2010. nadalje.
    Prorok Danijel i sv. Ivan apostol u Otk govore o zapečaćenom proročanstvu tj. o viđenju Knjige Istine koja sadrži riječi tajne i zapečaćene do vremena svršetka. Knjigu pročitah i pitam se: Je li to ta Knjiga? http://darkar4.wixsite.com/knjigaistine

    Jer stvari koje se događaju u Crkvi nisu uobičajene ni normalne, visoki prelati hule, a niži kler šuti... tražimo glas razuma i pitamo se: Quo Vadis Ecclesia?
    Možda Krist želi kroz ovu Knjigu svoje vjerne dodatno ohrabriti i biti im još bliži te osposobiti za nadolazeće vrijeme progona?
    Čudno je, najavljeni se događaji u Knjizi Istine poklapaju sa stvarnošću: odlazak pape Benedikta XVI., dolazak uljeza/Lažnog Proroka koji će raditi na razbijanju KC i njenom uvlačenju u tzv Jedinstvenu svjetsku religiju. Knjiga također spominje žestoki progon pravovjernih i Kristu odanih svećenika, zabranu križa, novom drugačijem tumačenja Svetog Pisma koji prihvaća svaki grijeh i izopačenost tako da će istina biti posve iskrivljena, negiranje pakla, te dokidanje svete mise, dolasku Antikrista i žiga zvijeri...
    Možda upravo prorok Zaharija u 13,7-9 najavljuje iste događaje kada kaže da će Gospodin dozvoliti da se obezglavi stado, ovce razbježe i samo vjerna trećina da se spasi, a nju će On kroz oganj provesti, pročistiti i iskušati kako se srebro iskušava.... Također sv. Pavao u 2Sol 2,4-11 najavljuje otpad kada će se otkriti Čovjek bezakonja i zasjesti u Božji hram gradeći se Bogom... Toga je Čovjeka bezakonja, mislim, jedino mogla, da se ne pojavi ranije nego tek u svoje vrijeme - zadržati sveta misna žrtva, odnosno Kristova prisutnost na Zemlji pri svetoj misi, a kada se ona naposlijetku ukine – put Antikristu biti će otvoren.
    A Krist traži da ostanemo vjerni Njegovoj Riječi koju je svijetu objavila sveta Majka Crkva, a ne prihvatimo novi nametnuti nam lažni nauk koji će objaviti vuci u Njegovo Ime.
    K

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Đavo uvijek nastoji prevariti preko poluistina, ili djelomičnih istina. Otvorenim lažima teško se vara, a on je majstor u prevari.

      Zabluda se počinje širiti dosta prije Franje, nakon i kroz i Drugi Vatikanski.

      Izbriši
  4. Knjiga istine nebuloza na kvadrat

    OdgovoriIzbriši