srijeda, 19. rujna 2018.

"Oh, tako se volim": Franjin službeni portret Igora V. Babailova


Da nije Franjo kakvo božanstvo, pitamo se gledajući njegov službeni portret:


Da, sviđa mu se, nema šta:


Osim što je Franjo predstavljen u centru okupan svjetlošću, i Sveta Obitelj na sporednom mjestu - ali eto tu je, kao da bi Franjo bio pobožan - obratite pažnju na poziciju Franjinih ruku: nema tu ni krunice, niti stava molitve sklopljenih ruku, dok je njegov inače čudni križ prikriven, skoro po običaju. Ali još više: njegove ruke su prekrižene u vidu X, masonsko kabalskog znaka "transformacije" i drugih sličnih značenja.

Jim Tresner, mason stupnja 33, komentira o značenju X:

"Predstavlja (osim znaka Osirisa i sl.), rimski broj 10, simbolizira 10 yuds, ili manifestacija Drva Života Židovske Kabale (Sephiroth). Znači da kandidat ovog stupnja nosi dva kordona (mala užeta), jedno crno i drugo bijelo koje predstavlja dualnost masonske doktrine.

'Njihovo ukrštanje sugerira ujedinjenje suprotnih ili ravnotežu (Red Kaosa)'.

'Ovaj stupanj donosi duhovni stres ili skok u pripremi za transformaciju, profinjenje i redefiniciju koja ima doći'."

"X je antični simbol promjene ili transformacije... pridružen u srednjevjekovnoj umjetnosti i u renesansi dolasku Mesije koji će napraviti nove sve stvari".

Jim Tresner, 33. Dnevnik Škotskog Rituala.

A znamo tko je "Mesija" za kabaliste

Broj komentara: 7:

  1. Nisam zaljubljenik u papu Franju, ali kao franjevac moram upozoriti da su prekrizene ruke na prsima ipak znak neceg drugog. Sv. Franjo Asiški se često prikazuje s tim polozajem ruku koji mu je bio osobito drag. Zelio je uvijek imati Kriz Kristov na srcu i zato je tako drzao ruke u molitvi. Slicno je i u grbu nasega reda gdje su prekrizene ruke nasega Gospodina i sv. naseg oca Franje. Nemojmo bas sve pripisivati zlome.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sveti Franjo se prikazuje sa ranama na rukama, znak njegovog sjedinjenja sa Kristom.
      Slično ukrštena ruka sa Kristovom, jasna je poruka sjedinjenja sa Kristom.

      Franjo prekrštenim rukama prikriva i onako značajan njegov križ.
      Ali je ovdje glavni fokus u svjetlu koje ga obasjava, kao da bi bio neka posebna svetost. On, koji radi što radi, i govori što govori.

      Izbriši
  2. Svjetlost koja obasjava ovu heretičku nakazu - zaštitnika pedofila i pedera - stvara sjenku nad Svetom Obitelji.
    Golub ne može simbolizirati Duha Svetog jer je izvan svjetlosti odozgor i dio svjetlosti izlazi iz goluba, tako da to može biti onaj "golub" koji je učio pedofila-"proroka" Muhameda.

    Ova iluminacije sa visina u kontekstu ove priče to može biti samo iluminatska, talmudistička, svjetlost Svjetlonoše, Lucifera.
    Kako drukčije objasniti da Sin Božji i Bogorodica ostaju van te svjetlosti u sjeni. Ova svjetlost sasvim namjerno ostavlja u sjeni Spasitelja i Bogorodicu da bi se istaklo tko je "pravi" spasitelj koji je ukinuo pakao i tko je zaista "milosrdan" tj. novo-milosrdan. Sve u svemu paklena adoracija jednog sotoniste.

    P.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. SVITLO ye Harvatska bisida
      "svitlost" niye

      Izbriši
    2. ... se veli Harvatski Sveti Duh (pridiv >>> imenica) , ne "Duh Sveti" ... uocsih to koti seriysku griscku narinutu Harvatima ud yugo-scugo skupina takozvanih strucsnyaka za govor

      Izbriši
  3. ...ta ditcsica - ye li to poruka pedofilima kako ye "lovina" na dohvat ruke ?

    ...te noge ca ih pere tar lyubi - ye li to ona muslimanka (krivovirka) ?

    OdgovoriIzbriši
  4. A sta kazete o djetetu koje je podiglo 3 prsta, pa isto tako se vidi sa jedne strane je crkva a sa druge se mogu vidjeti 2 minareta sto NWO hoce da ujedini sve vjere koje ce kontrolirati ovaj Antichrist na slici.

    OdgovoriIzbriši