petak, 21. rujna 2018.

Bergoglijeva koordinacija sa globalistima ne gubi korak

U Evropi počinju dobivati veću potporu pokreti koje sustav naziva "ekstremnom desnicom" i sl. Ustvari, u najvećem broju slučajeva to su najnormalniji ljudi kojima je preko glave nesigurnosti i poniženja na njihovim vlastitim ulicama. Na obične ljude spada ispaštati na ovom svijetu grijehe bolesnih duhom kojim svojim mračnjaštvom guraju nedužne u neviđenja stradanja i tjeskobu. Zle čeka pakao - ne obrate li se, dobiće što ih spada -, a dao Bog dobrima koji ispaštaju da im posluži za potrebno očišćenje prije Suda.

Ako se bilo tko usudi imalo se oduprijeti planovima perfidnih, biti će progonjen, ismijan, prozvan kao sramota ne bi li nekako izgubio podršku glasača. Marine Le Pen poslana je od suda koji je sudi zbog najobičnijeg podjeljivanja (preko twittera) slika žrtava muslimanskih mučitelja u Siriji, na psihijatrijski ispit. Da bi se navodno vidjelo da li je u stanju pravilno reagirati na određene poticaje: drugim riječima, luda je. Normalno, žena ne može da vjeruje da je to istina, a jest:


Oni koji se usude usprotiviti se, rugaju im se iz sustava nazivajući ih slaboumnima.

Franjo sa svoje strane, također osuđuje "rast rasizma u Evropi". Totalno antifašistički žargon:


Svakako, od samog početka rekao im je da je sa njima i da im služi.

[Spreman sam!]

[Ispunjavam obećano!]

No, dobronamjerne Bog ne ostavlja. Oni koji se makar i malo služe pameću koju im je Bog dao, vide da danas Istok, kao Poljska na primjer, ide dobro i sigurno naprijed, dok se Zapad guši u svom smeću. Novinarka Katie Hopkins uživa u Varšavi - koja je sada poput negdašnjeg Pariza, prije nego što je postao trećesvjetskim đubrištem -, jednom od najsigurnijem gradu za žene u Evropi... jer ne primaju muslimansku migraciju.


Ne treba puno pameti za vidjeti tko je tko i kuda cilja... kao što ne treba puno pameti već malo hrabrosti i odvažnosti za poći kuda idu slobodni.

1 komentar:

  1. Ista cudno. Kod nas su Marka Franciškovica nakon sta se na facebooku verbalno sukobio sa Rankom Ostojicem zatvorili u zatvor i poslali na psihijatrijsko vjestacenje na kojem ga je sutkinja proglasila ludim zato jer " izmedu ostalog cita Bibliju i odbija GMO hranu..." . Standardna boljsevicka praksa

    OdgovoriIzbriši