srijeda, 12. rujna 2018.

Kardinal Marx i Juncker koordinirani: domoljublje je dobro, nacionalizam nije

Privuklo mi je pažnju intervencija Kardinala Marxa u Gdanjsku, u Poljskoj, početkom devetog mjeseca. Prvo, što će on u Poljskoj? Tko ga je tamo doveo? Da ih učini boljima? Da im nešto pokaže? Ostani gdje gdje jesi, sakrij se i ne izlazi, nikome nisi potreban ni za trun dobra. Kad bi bilo sreće da se udaraš u prsa kamenjem u pokori i skineš tu svoju škembetinu, bilo bi ti bolje i neke koristi. Jedino to očekujemo od tebe.

Ali on ide u Poljsku i uči ih pameti. Neko ga tamo šalje da navodno u ime Crkve nešto im drobi. Taj drobonja koji ne želi da u Minhenu bude križ na javnim mjestima, to njemu ne izgleda dobro. I jedan takav tip treba poljake da uči dobru. Svakako da je tamo poslan ne bi li ih malo minirao. Barem jedan pogodak, nešto je nešto. Kaže im: "nacionalizam nije katolički, domoljublje jest". U stvari poslan je da uguši poljsku "ksenofobiju".



A kad ste vi u životu voljeli svoju domovinu? Nikad, i za to je maltretirate na način kakav vidimo. Ali vrše svoj zadatak u ime iste ideje.

Zato kad 12. istog mjeseca čuh Junckera prijetiti Mađarskoj istom "forom": "Evropa treba reći ne nacionalizmu, da patriotizmu", vidjeh da se radi o istom šablonu.



Istu ideju proturaju sa svih strana: iz glavnih medija, TV, parlamenata... i također od strane "Crkve".

Ali ovi više ne pale. Svatko tko ima imalo mozga zna da su ovo najamnici i uzurpatori, njima Crkva ne pripada, niti je služe. Žalosno je što ovi isti čine da se nekima poljulja vjera, jer misle: "ako je ovakav stav Crkve, onda nisam katolik ili kršćanin".

A stvar je vrlo jednostavna: ti koji koristiš svoju glavu i vjeru koju ti je Bog dao, možeš lako da vidiš da je ovo rabota ušljivih uljeza, uvezanih masonskim šemama bili oni doslovce u njihovim krugovima ili ne: misle jednako.

Svakako niti je domoljub Juncker - briselskom birokratu to je strano vatra vodi -, niti Marx ni njegovi. I jedni i drugi su tu da unište Evropu: i mene i tebe.

No, mi ćemo im se suprostaviti vjerom i zdravom pameću, ljubeći našu Domovinu i poklad. To je naša misija.

Broj komentara: 6:

  1. Novus Ordo je lažna Crkva koja je na liniji EU-a i cionista.

    D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I vjernicima u tim krugovima treba otvarati oči, sa strpljenjem, vjerom i ljubavlju.

      Izbriši
    2. Slažem se! Ali, većina tih vjernika fura neke svoje iskrivljene percepcije o katolicizmu.

      Ako ih previše budeš mazio i pazio, ostat će zarobljeni u svome sladunjavom svijetu koji ih širokom cestom vuče u propast. :(

      D

      Izbriši
  2. kard. Marx kakav god da je ipak ne zaslužuje da ga se oslovljava sa drobonjom ili bilo kakvim drugim"ukrasnim pridjevima".... možemo reći da je npr. liberalan,heretik...ali drobonja i tome slično ne...sjetim se primjera sv. Franje koji je ljubio ruke jednom svečeniku koji je bio nemoralan itd..kad su ga pitali zašto,ipak su mu ruke posvećene

    OdgovoriIzbriši
  3. kard. Marx kakav god da je ipak ne zaslužuje da ga se oslovljava sa drobonjom ili bilo kakvim drugim"ukrasnim pridjevima".... možemo reći da je npr. liberalan,heretik...ali drobonja i tome slično ne...sjetim se primjera sv. Franje koji je ljubio ruke jednom svečeniku koji je bio nemoralan itd..kad su ga pitali zašto,ipak su mu ruke posvećene

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Halo estetisto, taj svećenik kojemu je navodno sv.Franjo poljubio ruku nije bio notorni sotonski peder i PEDOFIL nego "obican"-normalni grjesnik-bludnik i to ne spada u pred Bogom vapijuce grijehe. Mislis da bi takvome poljubio ruku? Siguran sam da ne bi!
      Za tebe to nije bitno, je li?

      Izbriši