nedjelja, 23. rujna 2018.

Cupich kao Tribunal koji sudi Le Pen: kažnjava svećenika koji se pobunio protiv LGBTI, i preporučuje mu psihijatrijski pregled

Znamo što se dogodilo na sudu kojeg globalisti vode protiv Le Pen jer se usudila podijeliti na twitteru slike zaklanih od ISIL-a prije tri godine: poslali su je na psihijatrijski pregled.


Cilj je svakako, ruganje i poniženje bilo koga tko se usudi oduprijeti se sotonskim multikulturalistima.

Vidjeli smo da je i Franjo sa svoje strane potpomogao govoreći o "rasizmu" kao velikom problemu Evrope, jer ljudi eto ne žele tolike muslimane u njihovim zemljama da ih pljačkaju, ubijaju, udaraju, siliju itd. To željeti to je "rasizam". Ustvari, jedini rasizam koji danas postoji kao glavna struja jest protiv bijelaca. O tome se ne može govoriti.

Interesanta stvar se dogodila u biskupiji jednog od najbjednijih Hrvata na svijetu, Kardinala Cupicha. Naime, jedan jadni, dobronamjerni, pristojni svećenik, kad je vidio zastavu LGBTI u skladišnim prostorijama svoje župe, odlučio je izvršiti egzorcizam nad zastavom i javno je spaliti.



Budući da je njegova najava izazvala buku, na koncu je Vlč. Paul Kalchik,

i sam jadan žrtva seksualnog zlostavljanja jednog pedofila dok je bio dijete, i od jednog svećenika kad je imao 19 godina, odlučio je na koncu spaliti zastavu ali u privatnoj ceremoniji u prisutnosti nekoliko župljana. Doista, zastava je u svoje vrijeme bila izložena u blizini oltara župne crkve prije nešto više od 20 godina.

Zbog tog poteza, Karinal Cupich je hitno reagirao: smjenjuje župnika po hitnom postupku:



Plus što mu predlaže da ode kod psihijatra. Ima li većeg cinizma? I takvo štene imenuje Franjo kardinalom? Logično, s druge strane. Koji poznajemo "podvige" i djela Franjina, logično. To je ta njegova "Crkva": dobri se progone, pokvareni se uzdižu.

Broj komentara: 18:

  1. Blogeru nemojte tako, sad će nama prosvijetliti pamet Robelar kako je to sve primjereno pastoralu njegovog pape i miljenicima njegovog pape, jer oni ne mijenjaju dogme, zar ne, to je samo njihov pastoral.

    P.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. P.
      vec sam te na dva mjesta pitao , a i sad te pitam da nam otkrijes tvoj trenutak prosvjetljenja, kojom prvom papinom gestom si donio odluku da vise nije papa. Ili ga nije bilo , ili ga se ne sjecas ili ti je to netko pametniji od tebe rekao a nije obrazlozio. Dakle sta te je prelomilo . Nemoj nam govoriti opcenito o papinim greskama nego koji konkretan prvi njegov potez kojim je prestao biti papa.Hvala.
      Robelar

      Izbriši
    2. Eto da ti odgovorim: od kako je izgovorio "buona sera" jasno mi je bilo da nešto strašno smrdi.

      Nakon "pape" masona ...; "pape" pedera - rušitelja nauka Crkve, onoga koji je nametnuo protestantsku "misu"...; "pape" koji je donio zloduh Asiza i ljubitelja kurana, koji je avancirao u "kardinale" sve sadašnje pedere i pedofile koji haraju Vatikanom i tkz. katoličkim svijetom...; "pape" koji se "molio" po džamijama, koji nije očistio Vatikan i tkz. katolički svijet od "svećenika", "biskupa", "nadbiskupa" i "kardinala" pedera i pedofila (nego neke i avancirao), koji je zbog ucjene utekao ... moralo se desiti veliko čudo da se taj pakleni niz prekine. E ono "buona sera" je posvjedočilo da se čudo nije desilo, nego od onda dan za danom tvoja "papinska" nakaza dokazuje da ga je sam pakleni knez uspio instalirati u Vatikan, ali i ovome zlu doći će kraj. Ne znam kada, ali vjerujem i nadam se uskoro.

      Bog zna svako stvorenje u dušu, ali nama daje šansu da se konačno opredijelimo jesmo li za Njega ili protiv Njega (jer krštenje - na žalost - nije garancija spasenja iako postajemo krštenjem dijete Božje).
      A koju će nam bolju kušnju dati nego da dopusti (zbog zloće vjernika) da njegova sveta Crkva prodje put Kalvarije, ali vrata paklena neće je nadvladati jer to nam garantira On.

      Zapravo je tragi-komično gledati kakvi sve nastrani monstrumi misle da se mogu Bogu rugati i prkositi.

      Jesi li zadovoljan odgovorom Robelare?

      P.

      Izbriši
    3. A konačno je i potvrdio ("našalio se") da je demon!

      Tko bi se normalan tako našalio?

      P.

      Izbriši
  2. poslijednja vremena.... bez "šteneta" i ostalih ukrasnih pridjeva za kler,kakav god da je...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sto ako nakon mijenjanja teksta redenja svecenika od strane Pavla VI taj sakrament vise nije valjan u novorednoj crkvi?

      Izbriši
    2. To je možda najveći problem u "poskoncilskoj Crkvi". Neki kažu da je to razlog ovog obrušavanja nizbrdo, jer nema milosti.
      To je bio glavni razlog pobune "tradicionalista", koji se mogu podijeliti u dva tabora: lefebvristi i sedevakantisti. Drugi u mnogo slučajeva proizlaze iz prvih, zato na blogovima lefebvrista ne dozvoljavaju, općenito, sedevakantistima pisati komentare, i također im se rugaju, itd.
      Da li je poskoncilsko ređenje valjano? Samo Bog zna, ritual ima nejasnih elemenata. Mnogi mu daju valjanost "jer je bio odobren od Pape" (Pavla VI), navodeći implicitne razloge. Da li toliki mogu biti prevareni, s druge strane?
      Osobnog sam mišljenja da bi se trebala primjeniti uvjetna ređenja već zaređenih tim ritualom, zbog sigurnosti. Svakako, to je jedan od problema. Drugi su doktrina.

      Izbriši
    3.  Mnogi mu daju valjanost "jer je bio odobren od Pape" (Pavla VI), navodeći implicitne razloge
      Opet se vracamo na pitanje moze li heretik biti Papa tj u zajednistvu s Crkvom.

      Da li toliki mogu biti prevareni, s druge strane?
      Sam Isus u vise navrata implicira kako ce u zadnjim vremenima ostati samo sacica vjernih

      Izbriši
    4. ređenja su valjana iako je nova formula...a previše je onih koji uništavaju jedinu Kristovu Crkvu iznutra(učenjima i primjerima) tj.komunisti, slobodni zidari itd... sve je to najavljeno prije u ukazanjima Majke Božje(npr. La Sallete) i mogu onoliko koliko im je Bog dopustio i dok On ne kaže-dosta..jer u vremenima smo velike nevolje i trebamo početi ispočetka i zato sve ovo.... RADUJMO SE JER SMO NA PRAGU TRIJUMFA SRCA MARIJINOG! nije istina da nemamo pape nakon Ivana XXIII, Sedevakantizam je velika zabluda i Sotonina podvala...pape jesu liberalne ali ipak Pape

      Izbriši
    5. Onda, ako imate Papu, zašto ga ne slušate?
      Da upoznate više o problemu novog rituala svetog reda, vidjeli biste da stvari nisu tako jednostavne.

      Izbriši
    6. antiša reče: "...pape jesu liberalne ali ipak Pape."!

      Ti tvoji "pape" "liberali" medju kojima je bilo masona po crkvenom nauku su automatski ekskomunicirani iz Crkve kad su se "zaredili" za masona (jer ne mogu biti Božji i Mamonovi), a isto se odnosi i na one koji su se "molili" u Asizu sa svim poznatim i nepoznatim "bogovima" i demonima. A što reći za one koji su bili poznati pederi ili zaštitnici pedera - sodomita? Ta njih je Bog već jednom spržio ognjem i vatrom i opet će. A o zaštitnicima pedofila - tih sotonskih paklenih manijaka bez premca - ne treba ni govoriti, bolje im je da se ni okotili nisu!
      Ali to su za tebe antiša samo "liberali". Kuku tebi jednome koliko si slijep i gluh. Odgovaraćeš i za to što si mogao i pomisliti da to mogu biti Božji ljudi, a ne Djavolji jer si time Boga izjednačio sa Djavolom!!!

      P.

      Izbriši
    7. Svaki je papa samo covjek. On nije zato sto je papa time i Bog. A posto je covjek , papa i grijesi. Idealnog pape nema. Ni Petar nije bio idealan. Svaki papa mora teziti biti kao Isus, slican mu. Mora biti na putu, savrsen kao nas Otac Nebeski. Sve dok je na putu , dobro je. Kad pokusa ici putem kojeg ne zna , svojim , novim, kracim, papa vise ne slijedi Isusa. Svaki je papa to pokusao. Pokusao je biti moderniji od prethodnog uvodeci nove puteve koji su njihovi. Neki su se vratili , a neki samo zaustavili. A neki su nastavili ici svojim znajuci i vidjevsi da njihovi puti nisu Bozji. Dodavajuci, mjenjajuci, prkoseci, sablaznjujuci...uvodeci svoje novo. Tesko je bilo vidjeti i priznati pogresku. Svaki novi papa nastavio je put bivsih a da se ni jedan nije vratio na pocetak. Stvarajuci novo bili su upamceni po osobnosti. A samo je jedno i malo potrebno. Doci k Izvoru i slusati Onoga koji je Put. On je i Istina , zato Ga treba slusati. Kad je Pastir na Njegovom Putu , kad Ga slusa onda je u Istini. A ovo potonje daje mu Zivot. I njemu kao pravome pastiru i ovcama.Amen.
      Robelar

      Izbriši
    8. Uskrsli Isus daje Petru prvenstvo: "pasi ovce moje". A prije Muke, "a ti kad se obratiš, utvrdi u vjeri svoju braću".
      Na osnovu Isusovog obećanja Papa ne može naučavati pogrešno cijelu Crkvu.
      Kod Jorge Maria proturječnosti sa vječnim naukom su očite.

      Izbriši
    9. Predragi , vjerojatno znate za slucaj iz Djela apostolskih gdje se Petar priklanja na krivu stranu. Po vasem i sudu brata P. Vi bi ga odmah proglasili nevazecim i mjesto pape upraznjenim. Brat P. kaze da je Franjo za njega bio papa svega nekoliko trenutaka , od sukljanja bjelog dima do pojavka na balkonu , odnosno bonasera. Stvarno kratak pontifikat , sto je kasnije i sam papa prorocki najavio da ce u mirovinu , neznajuci da je vec umirovljen. Kad pogledamo samo te izlaske na balkon prilikom prvog pojavljivanja odmah mozemo po gestama i stavovi,a zakljuciti dal dalje imamo papu ili je stolica i dalje upraznjena. Samo treba zauzeti odmah na pocetku rigorozan stav. Kasnije kad pocnu s promjenama , prilagodbama , izmjenama , usavrsavanjima, dopunama i ne znam kakvim novotarijama , onda je kasno .
      Robelar

      Izbriši
    10. Robelar, to Sveti Augustin tumači kao osobni krivi postupak, iz loše primjenjene razboritosti, koja je najviše mogla biti laki grijeh.
      No, čim je Sv. Petar shvatio o čemu se radi, dao je za pravo Sv. Pavlu. Reagirao je odmah. Inače, za herezu je potrebno upravo to: ustrajnost u grešci i nakon opomene.
      Npr., Ivan XXII je bio opomenut da ne govori ispravno o blaženom viđenju svetih nakon smrti, što je posljedično tome ispravio.

      Izbriši
    11. Robelar uz to što sam proizvodi mnogo beskorisnih riječi nije u stanju ili je zle volje da shvati riječi drugih ljudi koje su vrlo precizne i jasno argumentirane za razliku od njegovog nebuloznog hiperbolisanja sa ciljem bojanja bijelog u crno i obrnuto, ali to je sasvim normalno kod bergoglianaca koji i Bibliju siluju da bi dokazali svoje babilonske heretične bezbožne baljezgarije.

      Onoga koji smatra Bergoglia papom ne smatram bratom u Kristu, jer taj bi i Lucifera tako častio.

      P.

      Izbriši
    12. Neki ga uzimaju za Papu iz neznanja, ne prate vijesti i misle da je "sve u redu i ide svojim poslom kao i uvijek".
      Međutim, problem je, veliki problem, kad ga znajući što radi, podržavaju.

      Izbriši
  3. Halo Robelar, evo jos jedne "novotarije" tvoga pape: >>L’Osservatore Romano: "Bergoglio usporedio biskupe pedofile sa Isusom na krizu".<<
    Sto jos treba da uradi ili izgovori ovaj intruder da ljudi kao ti progledaju?

    OdgovoriIzbriši