subota, 22. rujna 2018.

Franjin portret poboljšan

Prijašnji, Igora Babailova nije bio baš tako dobar, pa je morao biti poboljšan:
 Jer kako bi mogli izostaviti Obamu i Bonino? To bi bilo previše. A ne možemo zaboraviti i starog prijatelja McCarricka. Kuda će Franjo bez njega? Nije mogla faliti ni tetovaža polumjeseca na nozi za pranje.

Svakako ne i Moralesov poklon na grudima, super sada za provizionalni sporazum izdaje kineskih katolika.


 

Broj komentara: 7:

  1. Zaboravili ste staviti fotku susreta sataniste bono voxa i berge

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo je već mnogo realnija slika novo-milosrdnika, samo je trebalo simbol Vatikana, baziliku sv. Petra, prikazati u ruševnom stanju, da to simbolizira stvarno duhovno stanje novus-ordo sekte i njenog trenutnog gospodara.

    P.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovakaav nekakav portret i proekcija cekaju svakoga od nas kad dodjemo pred lice Bozje. Jednostavno ce biti prikazano i javno objavljeno ono cime si sablaznio Boga , bliznje i samoga sebe. Taj ce portret biti realna slika i proekcija zivota svakoga od nas. On nece biti uljepsan nepotrebnim potezima kista nego potpuno realan tj. Onakav kakav jest. Mozda ce cak biti dva portreta na jednom dobra djela , a na drugom zla pa koje prevagne. Ulaznica za ulazak u Raj bit ce taj portret sa dobrim djelim. Kod nekih ce taj portret biti takv da nece moci uci . Na nekim slikama ce biti puno toga dobroga al ce nedostajati ono kljucni likovi s gornje lijeve strane. Kod nekih ce biti u mraku i nece se vidjeti. Pitamo se pa tko ce uci. Kod onih koji su Kristovi i kojima je On u sredistu portreta jednostavno ce Njegova Sveta Krv prekriti neke prizore na portretu.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
  4. Evo ga Robelara - damage controller-a - u akciji. Ovdje se radilo o naručenoj slici jednog teško bolesnog narcisoida tako da ti filozofija za malu djecu izlazi iz teme. Ali ti moraš da proizvodiš riječi, to je jače od tebe. Nema toga što bi tebe otrijeznilo da ovaj turbo heretični narcisoid ne može biti Papa.

    P.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad si otkrio da vise nije papa?
      Robelar

      Izbriši
  5. Tko je radio ovaj portret? Tko ga je naručio? U koju svrhu?

    Ifka

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Novi je ironija. Onaj prvi je službeni Franjin. Igor Babailov slika portrete mnogih poznatih ličnosti.
      http://odostatogaistodublje.blogspot.com/2018/09/oh-tako-se-volim-franjin-sluzbeni.html

      Izbriši