nedjelja, 11. studenoga 2018.

Pro gay James Martin ima pravo: Franjo imenuje pro-gay biskupe i kardinale za promicanje LGBT agende u Crkvi

Makar ne u Crkvi, već u uzurpiranoj hijerarhiji. Nedavno je pro lgbti isusovac James Martin, savjetnik za komunikaciju Vatikana - i koji ima dopuštenje za govoriti kako govori - dao konferenciju o pitanju u naslovu. Evo njegovih glavnih točaka:

- Franjo ide naprijed na svom putu imenovanja “gay-friendly” biskupa i kardinala. Samo pogledajte što je načinio u zadnjih pet godina, tvrdi.


[Tko je promaknut? Nadbiskup Paglia, izgleda unaprijeđen jer je dao da ga prikažu na freski njegove katedrale nag, navodno među spašenim bludnicima svake vrste.]

Prije svega, počeo je komentirati o lgbt osobama "tko sam ja da sudim". On je prvi papa koji je počeo koristiti riječ "gay". Time, navodno, izrazio se na vrlo značajan način.

Bez daljnjeg, dobro su ga shvatili:



- Martin potcrtava relaciju koju ima Franjo sa lgbt osobama, i kako je izabrao biskupe i kardinale koji promiču lgbt agendu.


"On ima gay prijatelje. Govori o tome kako očekuje da se gay osobe osjećaju dobro u Crkvi... Izabrao je gay-friendly biskupe i kardinale kao Kardinala Tobina... koji je na primjer dopustio "misu dobrodošlice" lgbt osobama u svjoj katedrali... Prema tome, radi se o trendu."


Sve apsolutno točno, bez dvojbe.

- Martin baca drvlje i kamenje protiv Vigana. Normalno, podsjetimo se što je govorio Vigano o Franjinim izabranjima u USA: "Imenovanja Cupicha u Čikagu i Tobina u Newarku su bila aranžirana od McCarricka, Maradiage i Wuerla, uvezana podlim paktom zlostavljanja od prvog, i barem pokrivanjem zlostavljanja od druge dvojice. Imenovani nisu bili među onima koje je predložila nuncijatura".

[Naš stari poznanik, Kardinal Danneels, član "mafije" "San Gallen Group" koja je dovela Franju na položaj]

Itd.

Sve što je rekao Martin, slaže se sa onim što je osudio Vigano, i sa onim što se može provjeriti na osnovu činjenica. Dok je suštinska razlika u tome kako na to gleda Martin, i koja je katolička reakcija na ovo.

Martin koristi činjenicu što je Uzurpator na Svetoj Stolici, i onda njegove poteze predstavlja kao poteze pravog pape kojeg treba slušati. Jer, eto Papa poziva nas da idemo naprijed u "otvaranju prema lgbt osobama". Tj., prema promjeni nauka Crkve.

Dok s druge strane svakom katoliku treba biti jasno, videći ovo što se dešava na svjetlu dana, da Crkva ne može ići ovom stazom, da netko nastoji proturiti đavolski nauk u ime Božjeg. Jednostavno tako. I da taj nauk, jer je grijeh, ne može biti prihvaćen od katolika.

Kao i onaj tko ga promiče.

Nema komentara:

Objavi komentar