petak, 23. studenoga 2018.

Požari u Kaliforniji izazvani od "duboke države" radi destabilizacije

Kao što kaže Sveti Pavao: "Vi se borite protiv mračnih sila ovog svijeta". Oni koji se dočepaju države i njenih institucija svakako radi svoje koristi, kad vide da im imalo ne ide na ruku onaj tko je na vlasti, sabotiraju ga svim mogućim sredstvima. A ta sredstva imaju i na pretek.

Ovo su slike požara u Kaliforniji. Što se može opaziti?:





Požari su izazvani, neki vjerojatno energetskim oružjem koji je u stanju uputiti na izvjesnu udaljenost dovoljnu energiju za izazvati požar na određenoj točci. Zbog toga se događa da kuće planu kao šibice, a stabla u okolini ostanu opržena i praktično čitava. Da je požar prouzročen obrnutim, uobičajenim putem, vatra koja bi zahvatila šumu bi bila ta koja bi spalila obližnje kuće, ali vidimo da nije tako, već obrnuto: požar je izazvan, dakle.

Tko ga izaziva? Onaj koji ima velika sredstva, kao što vidimo na ovom videu gdje je snimljen helikopter koji izaziva požar u šumi umjesto da je gasi:



I zbog kojeg razloga? Po svoj prilici, Trump im ne odgovara - svakako ne dovoljno -, i od samog početka su ga htjeli prvo omalovažiti, drugo nazvati ga i smatrati ga jednom vrstom luđaka, i treće skinuti ga sa vlasti što je prije moguće.

Legalnim sredstvima nisu to mogli, za sada; pokušavaju onda subverzijom, izazivanjem panike u društvu. Usput, ovako prisiljavaju privući mnoga sredstva i možda vojsku na gašenje požara, a Trump šalje nekoliko tisuća vojnika na obližnju granicu prema Meskiku, očekujući karavane "azilanata". Možemo pretpostaviti tko je iza te organizacije.

Prouzročuje se nezadovoljstvo u državi za prebaciti krivicu onome koji vlada, i njegova vlada dovedena u pitanje.

Slično je sa tolikim drugim procesima, kao što znamo i sa "izbjegličkom krizom" u Evropi itd. Te poganske duboke države su prisutne u svakoj pojedinoj, i rade protv nas.

Kako se oduprijeti ovome? Rekao je Sveti Pavao: "borite se protiv sila zla". Molitva i svet život žitelja neke države je najbolja njena zaštita. To prvo. A drugo je da se moramo organizirati, praviti pravi i općeniti otpor koji će biti u stanju zahvatiti mnoge pojedince i aktivno ih angažirati u borbi na terenu protiv ovog zla. Po dobrim primjerima Poljske i Mađarske.

Nemamo druge. Uvijek mora postojati neki izlaz. Ne možemo ne učiniti ono za što uvijek imamo mogućnost i priliku.

Nema komentara:

Objavi komentar