subota, 10. studenoga 2018.

Kuran i Kadiš se mole u briselskoj katedrali za stogodišnjicu prestanka 1. svjetskog rata. Do kada, Gospodine?

Prvi svjetski rat je bio genocid kršćanskih naroda. Prelomna točka u povijesti u kojoj je bio definitivno sahranjen stari režim i počeo novi, sotonski. Počeo je komunizam, nepravedne sankcije Njemačkoj nakon rata koje su urodile nacizmom i guranju Njemačke u drugi svjetski rat. Novi svjetski poredak nakon drugog rata i početak kulturnog komunizma diljem svijeta, kojemu je sovjetski marksizam bio samo preteča.

Sada, sto godina nakon te katastrofe u koju su evropski narodi gurnuti od masonskih loža kontroliranih sinagogom sotone, slavi se taj "mir", završetak onog krvoprolića (koji je ustvari bio početak novog) pjevanjem jednog hodže i rabina u prvoj belgijskoj katedrali.



Muslimani nemaju gdje da se mole? Od 2001, 500 crkava je zatvoreno u Londonu, dok su otvorene 423 nove džamije. Imaju mjesta da se mole koliko hoće, a oni ipak izaberu ulice da pokažu da to treba biti njihovo:


I što na sve ovo odgovara izvjestan dio visokog klera? Daju im još i katedralu koju su u svoje vrijeme napravili katolici, a oni je sada oskvrnjuju.

Tako ova hijerarhija sudjeluje sa jednom od najopasnijih okupacija Evrope u njenoj povijesti. Svakako, dok Franjo aplaudira ušima, jer njega je teško prevazići u sličnim inicijativama. Ovi sad u Belgiji, njegovi su vjerni učenici.

Neki misle da će sve ovo trajati samo malo vremena. Mislim da bi to bio jeftin izlaz. Čini mi se da ćemo morati debelo platiti za sve ove gnusobe.

Znate što nam je činiti: molitva i pokora i milostinja doista skrhanim, ne bili nam se Bog nekako smilovao, i ne bi li bolje podnijeli dane teškog rešetanja što nas čeka.

1 komentar:

  1. Da , resetanje vec traje. Odvaja se zito od kukolja odvajaju se dobre ribe od rdjavih , zlato od necistoce. Odvajaju se obitelji , otac protiv sina , sin protiv oca , dvoje protiv troje. Jedan se uzima a drugi ostavlja makar su oboje u istom mlinu ili postelji. U onaj dan mahat ce pred Gospodinom svojim krsnim listovima i trubiti Gospodine , Gospodine. Najamnicka ce ruha spasti i otkrit ce se njihova golotinja. Past ce maske i lazni sjaj. Raspast ce se prividna kontrola koju imaju i oko Krista ce se okupiti njegovi kao ovce oko pastira. Bit ce leseva po putu i ptice ce se gostiti... Sve se ovo mora zbiti jer tako pise. Tko to vidi kao neko preneseno znacenje sta cu mu ja. Tko ocekuje mimo ovog nekakvu idilu , covjeka papu , koji ce ih voditi, taj ne cita Pismo i zaveden je. Taj ne ceka , ne osluskuje i ne zeli da Krist dodje. Taj je navezan na ovaj svijet i njegovo bljestavilo koje prolazi. Jao njemu u onaj dan kad zacuje zvuk trublje.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši