petak, 9. studenoga 2018.

Franjo o Asia Bibi?

O toj kršćanki što je provela u zatvoru u Pakistanu osam godina jer nije htjela postati muslimankom, i jer je navodno uvrijedila Muhameda, da Franjo nešto kaže?

Niti riječi, to njega ne zanima. Prije tri godine jedna španjolska udruga mu je htjela predstaviti njenu obitelj da ih blagoslovi. Jedva nekoliko sekundi, kao na silu:


Prije osam godina, ova žena je pružila čašu vode nekim muslimankama dok je bila radila. Ove su je optužile što daje vodu muslimanima, ona kršćanka. I da treba postati muslimanka. Asia im je rekla da što je Muhamed učinio za čovječanstvo, što se može uporediti sa onim što je učinio Isus?

I to su joj uzeli za razlog optužbe i to na smrtnu kaznu. Nakon osam godina oslobođena je, na što pakistanska rulja traži da bude ubijena i da ne ostante na životu:



Jeste li čuli Franju o ovome? Ah, da se radi o jadnim muslimanskim "izbjeglicama", onda bi bilo drugačije. Da li su njegovi James Martin ili Antonio Spadaro rekli nešto?

James koji govori o svemu i svačemu, ima osjetljivost za požaliti se zbog nedavnog ubojstva u američkoj sinagogi,


 ali o Asiji Bibi ni jedan jedini tweet.

Nije to od njihovog interesa.
 
 

2 komentara:

  1. Asia Bibi je samo smetnja novus ordo "ekumenizmu" u zloduhu Asiza. Kad je Bergoglio izdao cijeli jedan napaćeni vjernički narod - Kineze što je za njega izdaja jedne jedinke ------ medjutim, ovo bi bila izdaja da je on Katolik, ali pošto nije, nego novus ordo fanatik, anti-katolički terorist, kojemu je cilj da uništi Kristovu Crkvu e onda je logično da radi sve što radi.

    P.

    OdgovoriIzbriši
  2. Alah je demon a Muhamed lažni prorok..ali uskoro i njima dolazi kraj

    OdgovoriIzbriši