nedjelja, 8. srpnja 2018.

Evropski narodi daleko najmanje krivi za robovlasništvo. Gdje je kajanje drugih?

Bijelci trebaju se osjećati krivima jer su njihovi preci držali robove. Tako je pravedno da danas dolaze iz Afrike i napuče Evropu. To je program i potrebno je usaditi osjećaj krivice kod bijelaca, preko glavnih medija pa i onog što vidiš na ulici:


Ali povijest je bila potpuno drugačija. Ogromnu krivicu za držanje robova nakon srednjeg vijeka u Evropi i otkrivenoj Americi imali su... Židovi.

[Na vrhuncu američkog robovlasništva, 78% robovlasnika bili su etnički Židovi. 40% židovskog pučanstva su držali robove, dok su samo 0,35% bijelih Amerikanaca bili robovlasnici.]

Ali kako oni imaju medije, i kako su mediji ti koji pišu povijest, to nikad ne ćeš vidjeti u udžbenicima. Zabranjeno je to reći i u akademskim krugovima. Ne dozvoljava se promocija objektivnih istraživanja koja iznose istinu na vidjelo.

Ako su neki bijelci imali robove - nešto negativno i za svaku osudu - to su činili mimo svoje kršćanske tradicije.
Dok židovsko talmudska tradicija ne ide protiv toga. Jer sve ostale rase trebaju služiti Židovima (po njima).



Slična stvar je kod muslimana. Kad si čuo od Erdogana moliti oproštenje za ono što su turci (muslimani) činili po Balkanu, od današnje Grčke, preko Bugarske, Srbije, BiH do Hrvatske? I prije toga u Bizantiji. Tko ih je zvao na Balkan? Tražio je netko od njih da im donesu civilizaciju, pomoć, napredak? "Mama, Turci!", to je jedino što su nam donijeli. A odnijeli bi od zdravih momčića za janjičare, pa nadalje. Vidjeli su u drugima kmetove i robove, raju za iscijediti, mučiti i potčiniti. To je turski poklad. Toliko su oni robova pravili da je postojao redovnički red za njihovo otkupljivanje.

I još se hvale da su nešto donijeli na Balkan. Đavo uvijek nadahnjuje cinike. 45-te komunisti naprave pokolj na crkvenom posjedu "Biskupska Glavica" u Mostaru. A poslije naprave na istom - otetom - mjestu Partizansko Groblje za slavu "svojim poginulim". Umjesto da se kaju, oni se cerekaju nad žrtvama i slave same sebe i svoje zločine.



Isti izvor, isto nadahnuće, isti kalup.

Da završim sa crncima. Upravo je u UN objavljen izvještaj o zločinima u Kongu. Svakako, crnci protiv crnaca. Dok su zločini od kanibalizma do sistematskog mučenja, masovnog silovanja žena pred njihovom djecom, itd. Kad će oni tražiti oproštenje za ono što ne prestaju činiti "svojima"?
Ne gutaj i ne nasjedaj na njihove laži. Brani kršćansku tradiciju naših naroda jer to je jedino što vrijedi nečemu u današnjem svijetu i upravo to đavo želi uništiti.

Usput, obratimo malo pažnju na prvu sliku. Ona crnkinja nosi jedan štap na kojem je zmija. To podsjeća na Mojsijevu zapovijed da se ispred naroda u pustinji stavi štap sa brončanom zmijom. Svaki onaj koji bi pogledao na zmiju, bio bi ozdravljen. To je bila slika Križa i Gospodnjeg Otkupljenja.
Ali sada ovaj štap i ova zmija imaju potpuno drugo značenje. Nema smisla taj štap danas nakon Kristove smrti na Križu. No, za one koji provode projekt uništavanja kršćanske tradicije Evrope, za njih ima. To znači da Židovska elita treba voditi novu multikulturnu Evropu. Navodno, kršćani su pravili robove, dok multikulturalisti - tj. oni koji odražavaju židovsko vodstvo - će biti ti koji će je "osloboditi". 

Vrijeme je da mnogi progledaju.

4 komentara:

  1. Vrlo zanimljiv podatak o talmudistima robovlasnicima! I molim vas, ako možete, dajte neke detalje spomenutog partizanskog zločina u Mostaru. Nisam uspio pronaći skoro ništa na internetu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imate ovdje, slika je iz ovog članka:
      http://www.hrsvijet.net/index.php/vijesti/24-herceg-bosna/50574-partizanska-haranga-u-mostaru

      Izbriši
  2. Ako smijem pitati, odakle je autor ovog veoma zanimljivog bloga? Ako se ispostavi da živimo blizu, svakako bih ga pozvao na piće :) Pozdrav

    OdgovoriIzbriši