četvrtak, 19. srpnja 2018.

Poljska, simbol nove rekonkiste

Naša slavna slavenska braća imaće mnogo problema, kao tolike države, ali jedno neće: Islam.Znaju bolje pto je Islam od Hrvata usred Bosne. Ni Hrvatu u Hrvatskoj nisu za pohvalu.

Britanska novinarka pita poljskog katoličkog političara i pisca, Dominika Tarczyński: "Koliko ćete 'izbjeglica' primiti?"



Ovaj odgovar k'o iz puške, pokazujući nulu prstima: "Nulu", odgovori.

Malo zbunjena, makar se radilo o drskim zapadnim novinarima, voditeljica intervjua ga upita: "I vi se ponosite time?"

A dobri poljak, Sobieskoga naslijeđe, odbrusi joj prelazeći na bit stvari:

"Ne čemo primiti niti jednog jedinog muslimana, jer je to ono što smo obećali... to je ono zašto je naša vlada izabrana; to je zašto je Poljska tako sigurna, to je zašto nismo imali niti jedan jedini teroristički napad."

Molitva krunice na poljskim granicama urodila je plodom. Mogli bi i reći, zato što su im stvari jasne, zato su išli moliti krunicu na granici svoje zemlje. Nešto zašto su je i neki katolički listovi kritizirali, kao La Croix



No, neka gube vrijeme. Ili neka laju dok pametni rade. Jesi si upoznao kakvu afričku zemlju koja funkcionira? Donekle je to bila Libija, ali kad je Gadafi htio imati nezavisnu valutu na Sjeveru Afrike, bio je uklonjen. A sigurno i da propuste ove valove migranata. Također je funkcionirala Južna Afrika za vrijeme Apartheida, sada više ne. Rusi su upravo prihvatili 15.000 afrikanera (bijelaca iz Južne Afrike) koji bježe od masovnog nasilja nad njima.

Prema tome, ili će Evropa krenuti stopama Poljske (ove o kojoj govorimo)... ili će grcati pod Muhamedovim stijegom. 


[82. smrtna žrtva ove godine. 17-godišnja djevojka smrtno ubodena nožem. Više ubojstava u Londonu nego u Njujorku.]

Nema komentara:

Objavi komentar