četvrtak, 26. srpnja 2018.

Ovo nije invazija barbara na Rimsko Carstvo, već polumjeseca

Liberali i ljevičari svih vrsta žele tako usporediti aktualnu invaziju Evrope sa onom koja se dogodila pri padu Zapadnog Rimskog Carstva. U tu zamku padaju i neupućeni.

Nije tako. Barbari su naišli na jaku Crkvu i malo po malo su se uklapali i obraćali na kršćanstvo. Za vrlo malo stoljeća Zapad je imao novo Rimsko Carstvo, i to katoličko, pod vodstvom Karla Velikog.

Ali sada u Rimu nije Sveti Papa Lav I koji je stao pred divljeg Atilu i spriječio ga da uništi Rim. Atila je bio divljak, ali dovoljno razuman da shvati da je pred njim nešto veliko što treba poštovati. S vremenom, njegovi potomci i potomci drugih koji su dolazili nakon njega, bit će zadivljeni snagom i svetošću kršćanskog života i uzeće ga za svoj. Tako će Evropa postati velika.



Ali sada u Rimu nije Papa, već sionistički agent koji osvajačima pere noge i poziva ih da dođu. Sada je u Rimu bič božji koji nam je dao Bog za kaznu.

Budimo strpljivi i sveti. Zazivajmo Boga u pomoć da nam pomogne i da Evropa definitivno ne propadne. Njeni žitelji bit će zgaženi i poniženi robovi koji će zazivati smrt da dođe, a ne će dolaziti.

Ako ne reagiramo odmah. Iz svih stožera. Prvo i osnovno duhovnih, a zatim i političkih. 

Dižite se, dolaze po nas sa svih strana!



4 komentara:

  1. Gledao sam što se događa u toj španjolskoj enklavi u Africi.
    S druge strane imamo vijest kako socijalistička vlada Španjolske miče spomenike španjolskih domoljuba koji su se borili i pobijedili internacionalni boljševizam i liberalizam 1936-39.
    Navodno, traže da se zemni ostaci pokojnog poglavnika dr A.Pavelića, kao i generala V.Luburića maknu iz Španjolske. Nema šance da ih ova antihrvatska vlast RH dolično primi i pokopa.
    Tako mi se čini da je ova crna invazija na EU Božja kazna, da smo i mi u RH koji većinom glasamo za ovu vlast, zaslužili da budemo kažnjeni s crncima i muhamedancima.
    Apropos vašeg teksta, Rimsko casrtvo nije prestalo postojati s padom Rima, jer je središte carstva još za vrijeme cara Konstantina prebačeno u Carigrad. Ono je trajalo do pada Carigrada 1453. pod opsadom Turaka kojima su presudno pomogli mađarski i njemački metalurzi izgrađujući dotad neviđene topove koji su srušili obrambene zidove.

    OdgovoriIzbriši
  2. Da,Bergoglio je antipapa. Druga zvijer iz 13. Poglavlja Apokalipse sv. Ivana apostola. Pismo se mora ispuniti i ispunja se. Dolazak Antikrista je jako blizu.

    Hvaljen Isus i Marija.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo je invazija muhamedanskih barbara. Oni su barbari u punom smislu riječi

    OdgovoriIzbriši