srijeda, 4. srpnja 2018.

Novi evropljani prema National Geographic

A tko će to othraniti? A što kad njihov broj prijeđe kritičnu masu i ne bude više dovoljno radne snage koja doista radi za izdržati ih sve? Jer, npr. u Nizozemskoj dvije i po godine nakon dolaska radi ih jedva  10%.

Tada, i vrlo brzo, doći će do urušavanja Evrope. Što netko očito i želi. Kad broj neradnika dođe do kritične točke, Evropa će postati gorim područjem nego zemlje odakle dolaze. Jer tamo se ne usuđuju ni pisnuti, a u Evropi se izopačuju k'o razmažena djeca. Ali velika razmažena djeca, što je najopasnije.

Ne, trebaju se naučiti raditi i živjeti tamo odakle i dolaze. Lako im je dati dovoljno motika za to. A ako ne će, neka crknu ako im je volja. Makar ih treba lijepo pozvati da postanu pristojni u svakom smislu.
Želimo im da ostave svoj Islam, i da nam ne izvoze njegove "blagodeti". Ne želimo ovdje običaje turske do marokanskih i dalje; tako im je lijepo da bježe od njih. Ne, ne želimo ni nama ni vama ropstvo islamskih sljedbi.
Toliko su postali drski da više i ne prikrivaju svoje nakane.

Borba za bijelu i kršćansku Evropu aktualna je više nego ikad.

1 komentar:

  1. Prije skoro 10 godina (a prije dilanja ovih Soroševih vojnih obveznika po Europi) dva Njemca s kojima sam bio u službenom kontaktu u razgovoru o stanju u Njemačkoj su na naš, tkz. balkanski način, spominjali majku i oca Angele Merkel jer Njemcima koji rade sve više steže omču oko vrata porezima i drugim nametima na zarade i biznis da bi plaćala tkz. socijalnu skrb mnogobrojnih turskih obitelji u kojima nitko nije bio zaposlen nego su svi dobro živjeli na račun radišnih Njemaca koristeći naknade za nezaposlene i dječje doplatke.

    Kako će uz te stare hraniti i ovu novu poplavu Soroševih abonenata vidjet će se. Možda se Njemci i pobune.

    OdgovoriIzbriši