četvrtak, 26. srpnja 2018.

Ako se ne obratite, svi ćete tako izginuti

Savjet Našeg Gospodina odnosi se prvenstveno na duhovnu stvarnost, ali vrijedi i njegova analogija na naravnoj razini: ako ne shvatiš pravu bit stvari, upropastit češ se.



Prošle godine jedna američka umjetnica i aktivistkinja protiv "privilegije bijelaca" - ona je sama bila bijela - nađena je pretučena i izbodena, te opljačkana od jednog crnog kriminalca, El Hadji Alpha Madiou Toure. Konkretno, crnac i hadžija.



Corrina Mehiel bija je uvezana sa multikulturalistima demokratske partije, i to na dosta visokom nivou. Upravo dan prije smrti bila je na prijemu zajedno sa drugim naprednjacima kod jednog od glavnih lidera Demokiratske Partije, Nancy Pelosi.



Njeni "sviđa mi se", govore o njenom kompromisu prema jadnim crncima koji su i dan danas žrtve bijelaca.



Svoje crteže znala je praviti u četvrtima nastanjenim pretežno crncima. 

Do groba.

I sad malo razmišljanje: jadna Corrina bila je žrtva bezbožnog materijalističkog odgoja. Njen način deduciranja je ovaj: čovjek je uvjetovan materijalnom okolinom i uzročnicima. Promjenimo materijalnu sredinu, promijeniti ćemo i čovjeka.

To je bezbožna filozofija koja se inkarnirala u svoje vrijeme, po tko zna koji put, u komunizmu, i sada kad onakav komunizam nema šanse, ima svoju reinkarnaciju u kulturnom marksizmu. Promijenim materijalne uvjete koji su oko nas, i promijeniti ćemo čovjeka.

Ali čovjek je prvenstveno duhovno biće, i njegova prva boljka jest grijeh. Stoga, i bijelci i crnci žrtve su grijeha kojeg se u prvom redu svi trebaju osloboditi da bi mogli doista dostojno živjeti kao ljudi. A od grijeha se oslobađa jedino po Isusu Kristu, kojeg se na cijelom svijetu najviše progoni u Crkvi koja je njegovo Mistično Tijelo.

Corrina je umrla krvareći nakon cijelog dana agonije, ležeći bez snage istučena i izbodena. Spora i teška smrt. Dao Bog da se mogla tada pokajati za svoje zablude, tada kad je od nje ostala samo pogažena krpa.

Slika, ne ću reći samo Zapada, već i cijelog svijeta ukoliko se ne obratimo.

Nema komentara:

Objavi komentar