subota, 1. lipnja 2019.

Uništeni London. Razmišljanje o obaranju zapadne i naše civilizacije

U Londonu su svega 45% bijelaca. Radi se o gradu u kojem živi možda duplo više stanovnika nego u cijeloj Hrvatskoj. Otprilike od Triglava do Drine, koliko je duša, može stati u taj megagrad (skoro devet milijuna 2016.). Dakle, tu su milijuni crnaca, azijaca, i posebno muslimana. Najmanje bijelaca u glavnom gradu Velike Britanije:


I globalisti to predstavljaju kao realnost, sadašnjicu, "nadu" i "primjer".

Činjenice su ove: London ima više ubojstava od Njujorka unatoč zabrani vatrenog oružja (ubojstva su uglavnom noževima i raznim vrstama mačeva i sablji). Dakle, stvari ne idu. Bolje reći, ne idu na dobro.

Ali oni koji uništavaju London, i cijeli Zapad, dok ne dođe red na balkanske jadnike sve po redu koji se nikad u životu nisu ništa ni pitali, pripremaju brzu i prebrzu zamjenu pučanstva. Slika postotka djece stranog porijekla i domaćih u englenskim gradovima:



Pučanstvo koje se ne osjeća englezima, i to kažu: ja sam londonka, ne engleskinja:


No, kad je čuveni engleski glumac, zbog svega rečenog, rekao nedavno da London nije više London, bacili su se na njega (mediji, ne obični puk koji čeka svoje smaknuće) drvljem i kamenjem. Čovjeku već 80 godina pa mu svjedno.


No, ostalima ne bi trebalo biti svjedno. I što rade presotalima? Izlažu ih svojeraznim đavolskim naputcima, koristeći LGBT eksperimente, još gore od toga, za oslabiti i uništiti što je preostalo. Djeca se sada osjećaju bliže svom ocu kad je postao "mama":


Čemu nabrajati dalje? Plan zlih je jasan. Nekad najljepši kontinent, najuređeniji za življenje gubi se pred našim očima. Gube ga i uništavaju. Umjesto da upute druge krajeve svijeta kako se organizirati u civiliziranom društvu - makar s tehničke strane - mrzitelji našeg društva (nemojte misliti da žele nas poštediti) - prave primitivizam u nekad sređenim državama. Ove nestaju pred našim očima.

Znamo koji je razlog: napuštanje Boga. Kao kad je Bog opominjao Izraela u Starom Zavjetu predavanjem u ropstvo pogansmim narodima, tako danas Evropa pada u poganske ruke jer je napustila Boga. Makar bolje reći jer su joj zli oduzeli Boga.

Da li će biti moguća reakcija i povrat? Bogu je sve moguće, ali ako ne bude odgovora velikim i značajnim obraćenjem... biti ćemo svjedoci neviđenih drama pred našim očima.

Bože Isuse, smiluj nam se. Majko, pomozi nam, spasi nas. Ne uzdajmo se u Egipat ili Asiriju, u lažne saveznike. Samo u Boga i Majku njegovu kao pomoćnicu i zagovornicu.

Broj komentara: 6:

  1. U Londonu je Engleza samo 45%, a ne bijelaca. Ne umanjujem problem islamizacije i zamjene populacije u Londonu i na čitavom Zapadu, ali budite točniji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne, već bijelaca. To sam naznačio. Engleza je još manje.

      Izbriši
    2. Gradonacelnik je indijac.

      Izbriši
    3. Born in Tooting, South London, to a working-class British Pakistani family...

      https://en.wikipedia.org/wiki/Sadiq_Khan

      Izbriši
  2. Engleza bijelaca (White English) je 44.9% na popisu iz 2011. To je državni popis. Koji je vaš izvor?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pogledajte sliku o statistici iz 2017 za osnovne škole, u Londonu. 26% rođenih engleza.

      Video sam uzeo od jednog engleza koji je govorio mislim o 2016.
      Situacija je žalosna u svakom slučaju.

      Izbriši