utorak, 18. lipnja 2019.

Musliman, koji odbija obraćenje Isusu Kristu, uvijek je korizivni elemenat za svako društvo. Kanada

Još jedan primjer od tolikih. Ovaj put snimak je izraelske organizacije MEMRI, ali vjerno odražava način razmišljana navedenih u naslovu. Prvo video i prijevod:


Muslimanka: Kanada je suppremacistički, rasni, kolonijalni projek, kao Izrael - kao Država Izrael. Zbog toga ne smatram sebe Kanađankom jer je ovo zemlja indijanaca i ova zemlja je bila okupirana. Prema tome narod koji je ovdje, bili oni koloni... Prvo trebamo odgojiti same sebe u vezi onog što se dogodilo u ovoj zemlji, i što se i dalje događa da bi shvatili što naša vlada - ili "ova vlada" - čini vani i na sve strane.

Mladić musliman: Ovo je otpor koji nastojimo vidjeti, i kao rezultat, susjedne zemlje i oni koji se bore u solidarnosti u cijelom svijetu također će rasti sa Palestincima. I mi ćemo vidjeti, u idućih 20 ili 25 godina, pad i konačno rušenje ilegalne sionističke države. To je sigurno. To nije konspirativna teorija. Sionistički režim ne može nastaviti ovim putem, gdje su nepravda i tlačenje predodređeni.

Komentar:

1. Evropljani su iskorijenili indijance? Istini za volju, protestanti u Americi jesu i to dosta. Dok su katolici u Južnoj Americi također sklapali brakove sa domorocima i odatle su nastali mulati. Uostalom, ima mnogo sačuvanih mješanih crta među tim narodima. Iskorijenjeni nisu bili. Mnogi su istina izumrli zbog neprilagođenosti njihovog organizma pri susretu sa evropljanima. Španjolska gripa ih je desetkovala. Svakako da su izumrli mnogi pojedinci divljih naroda koji su tlačili slabije. Ovi su se ujedinili sa španjolskim konkvistatorima i olakšali im osvajanje.

2. Oni koji su izmrcvarili sve živo što su susreli u svom naletu, to su muslimani. Za samo sto godina nakon Muhamedove smrti na Istoku su došli skoro do Carigrada, a na Zapadu su tek bili zaustavljeni kod Poitiersa. U Armeniiji, u prvom velikom pokolju u XI stoljeću, sravnili su sa zemljom skoro sve crkve da je to bio užas. Čemu pričati dalje? O tome na Balkanu ne bi trebalo govoriti, ali evo izgleda da treba.

Muslimanska kultura je korov koji uništava bilo koju zemlju. Palestina? Ne, niste vi "Palestinci". Vi ste muslimani, eto što ste vi.

I kao što je mislio Muhamed i sve kalife redom, tako i vi mislite. Samo se prilagođavate.

To što je Izrael mogao prema vašim precima, i prema vama, činiti što nije ispravno; to je jedno. A to što ste vi supremacisti koji nikog ne gledate nego same sebe, to je drugo.

Nema komentara:

Objavi komentar