subota, 15. lipnja 2019.

Katolici i Hrvati ne smiju zaboraviti bitku na Kosovu

Ne samo zbog toga što je među 12.000 boraca pod vodstvom Carevića Lazara bilo i Mađara, Poljaka i Hrvata, protiv 30.000 Muratovih džihadista. Ne Turaka, već džihadista, to je ime.
[15/06, prije 630 godina]

No, vratimo se malo unazad, pred ključnih 30 godina. Tada je jedan komunist, nevjernik, tadašnji sprski vođa, Slobodan Milošević, iskoristio Kosovsku bitku za srpski supremacizam. Vjerska komponenta je bila totalno gurnuta u stranu.

Ali što je najžalosnije, bila je gurnuta i od Hrvata, koji su samo ostali na odbrani od srpskog nametanja. Tako se udružiše sa svojim neprijateljima Slovencima, Muslimanima ih BiH, Sandžaka, Crne Gore, Makedonije i posebno Kosova. Posljedica također povijesne kratkovidnosti, jer povijest Balkana nije počela u XX stoljeću, i još manje za vrijeme drugog svjetskog rata. Tome je pridonijelo i ustaški promašaj, plod centriranja na nacionalnom pitanju, pri definiciji muslimana kao "hrvatskog cvijeća"!? Koja povijesna i vjerska sljepoća je mogla prouzročiti nešto takvo? Gdje su nestali šest stoljeća muslimanske - tako je ispravnije već "turske" - dominacije? Gdje je kob fratara i Hrvata katolika za turskog zuluma u BiH? Zar vam je svjedno što su i Srbima uradili kroz stoljeća? Nevjerojatno.



Kriva je tu i nacistička Njemačka, i njihova naravna suradnja sa bosanskim muslimanima, vrlo jasno izražena preko "Handžar divizije". No, sa nacistima su surađivali i Srbi, ne samo ustaški pokret.

Ovdje padaju i promašuju i toliki "konspirativci" koji samo vide prste židovskog lobija u politici, bankama, Hollywoodu, medijima i sl. Primjer Henry Makow - židovski obraćenik na protestantizama, Brother Nathanael - židovski obraćenik na rusko pravoslavlje, čak i katolički pisac Michael Jones. Svi redom zataškavaju te prelaze preko problema Islama, samo i vječito govoreći židovskoj konspiraciji. Ako Makow govori o problemu islamske imigracije, Židovi su iza toga. Može biti njihov lobby iza toga, ali ono prvo što je iza jest želja za džihadom, i zapovijed džihada dana od prvog dana.

Dok Židovi uglavnom ne kažnjavaju one koji napuštaju njihove redove - makar trpjeli izvjesne kazne poput Brothera Nathanael, kojem je uskraćeno primiti novav preko pay pal napr. - u Islamu postoji smrtna kazna za otpad. Plus redovito i okrutno korištenje sile protiv svih koji se opiru nametanju Islama.

Vratimo se ponovno na Kosovo. Znak je glavne opasnosti za sve balkanske narode. Opasnosti pred kojom se moraju staviti u drugi ili treći razred svi ostali problemi koji mogu postojati između dotičnih naroda. Još jednom ću ponoviti: radi se o opstanku. Razlikovati najgore od štetnog ili što mi nije po volji.

4 komentara:

  1. https://croativ.net/katolici-i-hrvati-ne-smiju-zaboraviti-bitku-na-kosovu%EF%BB%BF-1531/


    Tko koga kopira???

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blog može gledati tko hoće.

      Izbriši
    2. Samo me zanima jeste li vi kopirali clanak sa croative.net ili oni s ovog bloga?

      Izbriši
    3. Na članku su stavili poveznicu na blog.

      Izbriši