petak, 14. lipnja 2019.

Trump je odlučio


1. Iran je muslimanska zemlja po definiciji, i prema tome zla sama po sebi.

2. Ali ima beskrajno gorih: Saudijska Arabija na primjer, sa njihovim ubijanjem djece uhićene na prosvjedima kad su imali 10 godina. Sada žele ubiti jednog takvog; tj., odsjeći mu glavu i poslije razapeti mu tijelo na (njima uvijek mrski) križ. To je zapadni saveznik protiv kojeg niti jedna zapadna država ne će poduzeti nikakav bojkot.



O čemu onda dalje da pričamo? Odavde:

1. Od društvenih mreža pa do ulica, preko udruga i svih mogućih organizacija, praviti otpor njihovim zlim ratovima. Ratovima u kojima se proliva uvijek tuđa krv za njih. Kao da samom đavolu - kao što izgleda - prinosi "potrebna" žrtva u krvi.

2. I glavno: naša je borba protiv zla i zlih duhova koji vladaju svijetom. Možeš imati aktivnosti koliko hoćeš, ali ako nema gibanja prema svetosti i pokori, nikad ne ćeš zadobiti neophodnu pomoć ni milost od Boga.

To je prvi pokret koji trebamo promovirati, i vršiti: naše vlastito posvećenje, širenje milosti, nauka i svjetla Gospodina Našeg Isusa Krista. Znaj: vrijedi jedan svet život više nego sve njihove konspiracije.

Nema komentara:

Objavi komentar