ponedjeljak, 3. lipnja 2019.

Šesti mjesec, mjesec posvećen Srcu Isusovom. LGBT sotonski ga proglašava "mjesecom ponosa". Trump, lažna opozicija u službi nove ratne potrebe

Trump izjesnim fintama privlači za svoje ciljeve konzervativce. Daje mrvicu za obitelj i život, za kontrolu granica i borbi protiv globalizma (uspostaljanje carina), ali s druge strane snažno ide naprijed podržavajući sotonski plan svjetskih moćnika.

Navodno, brani LGBT-ovce:



Budući da slavimo mjesec LGBT Pride i priznajemo vrijedni doprinos koji su LGBT članovi doprinijeli našoj naciji, pokažimo također solidarnost sa tolikim LGBT osobama koje žive u na desetine zemalja širom svijeta koje kažnjavaju, šalju u zatvro, ili čak primjenjuju smrtnu kaznu nad ovim pojedincima...


Ali to nije nikakva obrana. To je u prvom redu kvarenje vlastite nacije. I tu je u službi istih. Ali ne ostaje samo na tome: "ili čak primjenjuju smrtnu kaznu nad ovim pojedincima..." Na koga cilja? Na Iran, svakako. Ne na Saudijsku Arabiju, njegovog (i izraelskog) velikog saveznika. Potrebno je privući konzervativce u zamku liberalizma i dobiti od njih podršku za rat koji se priprema protiv Irana.

No, prvo se podsjetimo kako je jasno upozorava Levitski Zakonik:

Levitski Zakonik, 18:22, "Ne smiješ općiti s muškarcem kao sa ženom. Bio bi to čin gada."

Levitski Zakonik, 20:13, "Ako muškarac sagriješi s drugim muškarcem kao sa ženom, počiniše obojica sramotu."

U zadnjem stihu nadodaje se "Moraju se kazniti smrću. Krivi su smrti.", upravo što se primjenjuje također i u Iranu. To je bio propis za vrijeme bez milosti. Danas ta kazna nije nužna, ali ostaje jednako gadan i gnusan čin koji treba biti osuđen i nikako promican. Samo sotonisti to promiču, i nije nikakvo čudo da u redovima LGBT ima kojih 50% sotonista:



Sažetak: s bilo koje strane, iznutra i izvana, s lijeva i s desna, posebno Zapad je napadnut (mi, nitko i ništa, svakako smo na toj strani).

Trebamo znati samo jednu stvar: naša poruka, nas kršćana, može biti samo ona prorečena još od Izaije i drugih proroka: ne traži saveznika sa Egiptom; ne traži ga sa Filistejom, sa Asirijom... s nikim osim Boga jedinoga.

Samo kršćanska civilizacija može doprinijeti borbi protiv ovog zla, i učiniti da manje duša propadne. Rješenje? Budi kršćanin. Ostavi druge. Ti budi kršćanin!

Odluči se na svetost, danas. Onda tvoja obitelj. Tvoje radno mjesto, situacija i okolina. Loši su? A da li se moliš za njih.

Počinješ danas.

Potrebna životnog plana.

Broj komentara: 17:

  1. >>U zadnjem stihu nadodaje se "Moraju se kazniti smrću. Krivi su smrti.", upravo što se primjenjuje također i u Iranu.<<
    Ovo sam čekao oholi licemjeru. Sada ti nije problem što muhamedanci plagiraju Bibliju, ali kad se priča o biblijskoj ravnoj Zemlji onda smo mi kršćani koji se držimo riječi Svetog pisma nazadni, glupi, zatucani i koje si sve gadosti pljuvao. Stidi se oholi licjeru.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Grijeh ostaje, smrtna kazna se dokida u ovom slučaju.

      Ostaje vječna kazna. I glupost ravnozemljaša.

      Izbriši
    2. Nema većeg prokletstva nego biti oholi licemjer. To je gore od smrtne kazne jer ti se kezi društvo "svjetlonoše" da ti osvjetli vječnost.
      Daj fotografiju "južnog pola" glupi oholi licemjeru.

      Izbriši
    3. Tu je uvijek spremni dežurni ravnozemljaš.

      Prvo kad nam ti dostaviš sliku kornjače koja podupire Zemlju, eh onda ćemo ti dati sliku jožnog pola. Makar to bilo hinduistička ravnozemaljština, može vam poslužiti. Imate kuransku, može i hinduistička. Tako ćete zbližiti sve istomišljenike.

      Izbriši
    4. Ha, ha, ha ovako priča "znanstveni" "kršćanin".
      Više ne traži fotografiju ledenog zida (jer ga je krcat internet) sad se prebacio na kornjače. Gdje se u Bibliji spominju kornjače okolice licemjerna.
      Daj fotografiju "južnog pola".

      Izbriši
    5. Kornjača je za tebe i tebi slične. Služi vam za međureligijski dijalog sa hinduistima i muslimanima.
      Vama ne treba ništa drugo. Kad vjerujete u ravnu zemlju, može i u kornjaču ispod.

      Izbriši
  2. Osobno ne vjerujem da je zemlja kugla. I sam Isus kaze da propovjedamo i sirimo Evandjelje do na kraj zemlje sto ne bi bilo moguce da je lopta jer bi se vrtili u krug. Ipak me bune neke stvari kao npr. Ukazanja Blazene Djevice Marije. Kod ukazanja kad je dala Cudotvornu medaljicu drzi u ruci kuglu , takodjer stoji na vrhu kugle. Nadalje , kod ukazanja u Nizozemskoj Gospe sviju naroda, stoji na vrhu globusa . Molim pojasnjenje.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Logično da je Gospa tako prikazivana jer je Crkva uvijek stajala iza Zemlje kao sfere.
      Do na kraj zemlje znači donijeti Evanđelje svima.

      Izbriši
    2. Pogledajte temu kraljevska jabuka (globus cruciger). U svim prikazanjima kugle na svetim slikama i kip Praškog Isusa, radi se o cijelom "svemiru" koji je sfera. Pogledajte kanal Flat Earth Trads.

      Izbriši
    3. To su natezanja nove religije ravnozemljaštva.
      Svemirska sfera je sukladna zemljinoj.
      Ti kanali su crtići za djecu iz prehomerovog razdoblja.

      Izbriši
  3. Ma to su gluposti da je Zemlja ravna. Znanstvenik dr. Carl Baugh jasno kaže da je okrugla i da se to može između ostalog zaključiti i po mjesečevim mijenama...a i Majka Božja stoji na kugli a ne na ravnoj zemlji...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je evidentno ima više od dvije i po tisuće godina.

      Izbriši
  4. Biskup Williamson podržava ravnu zemlju. Da je geocentrizam crkvena dogma mislim da se svi slažemo. Papa Urban VIII osudio je Galilea kanonski (dogmatski). Što se tiče ravne zemlje, to nije dogma. U crkvenoj povijesti postojale su dvije struje, jedna koja je nasljedovala Grčka mudriješenja (najistaknitiji predstavnik Toma Akvinski) i ona koja je izrasla na Judejskoj tradiciji (Ivan Zlatousti) tako da nije definitivno donešen stav Crkve po tom pitanju. Svi apostoli su vjerovali u ravnu zemlju.
    Danas, kad je tehnika uznapredovala, nema dokaza o zakrivljenosti vodenih površine. Ni geodezija ni žiroskopi, ni laserske zrake ni slični eksperimenti ne mogu dokazati zakrivljenost. To je činjenica. Naravno., službena "znanost" ima za to obrazloženje, ali ipak ne uspjeva dokazati zakrivljenost. Što se tiče autora ovog bloga, sve pohvale, pratim ga redovito, ali "nitko nije savršen".

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 2 + 2 = 4, to je istina, ne vjerska dogma; tvrditi da su 2 + 2 = 3 je besmisao.

      Ne znam što govori Williamson o ovome, niti me interesira. Ako brani ravnu zemlju, onda nije pri sebi. Inače je zastupao i druge nelogičnosti.

      Kao i bilo koja druga sekta ravnozemljaštvo nastoji dati izvjesne "argumente" koji su besmisao.

      Sve je ovo posljedica što nemamo Papu, jer pravi Papa ne bi dozvolio da se katolici bave ovakvim glupostima. Ovo je prvi put u povijesti, i jako izraženo u zadnjih nekoliko godina. Ima katolika koje je zalutalo u ovo.

      Oni koji tvrde da je zemlja okrugla, kao što i jest, dali su milijun čvrstih dokaza ima 2.500 godina; a dovoljan je jedan jedini od njih. Oni koji tvrde da je zemlja ravna nek ne dosađuju nego nek otiđu brodom do na kraj svijeta kad ne znaju u što pametnije i korisnije uložiti vrijeme.

      Izbriši
    2. Vidim da mnogi gaje ljubav prema ovoj zemlji, odnosno svijetu i da im se tu ostaje. A u Svetome Pismu lijepo pise , vidjeh novo nebo i novu zemlju, staro nebo i stara zemlja uminu , ni mora vise nema. Na zalost mnogih sve ce ovo nestati , sva brda , planine , rijeke , sva mora , sve ljepote kojima se sada divite a koje je Dobri Bog stvorio. Sve ce to nestati bas onako kako je i stvoreno. Na Bozju Rijec. I bi tako i bit ce tako. Sve je tako jer je pisano tako.A pisano je da ce i nestati kao sto pise da je i stvoreno. Bas kao sto neki mudraci mudruju da Bog nije sve stvorio , tako ne mogu vjerovati da ce isto tako i sve nestati. Pitaju se kada ce to biti? To ce biti na zvuk trublje. Ne osluskivanje tog zvuka trublje ne znaci da se nece desiti. Prenut ce se mnogi kad ga cuju , ali bit ce kasno. Naglasak je opet na mnogi a ne svi. Oni koji ocekuju Krista i vec Ga sad poznaju jer su predali zivot potpuno Njemu , njima ce taj zvuk biti kraj onog sto iscekuju. Drugima ce to biti pocetak kraja onog sto neiscekuju. Tada ce mnogi shvatiti uzrecicu koju sada tako cesto koriste , nemam vremena, jer vremena stvarno vise nece biti. Trublja , ciji ce zvuk svi cuti i odmah prepoznati o cem se radi, prenut ce one koji se zene i udaju , koji melju u mlinu , koji spavaju u krevetu, oru u polju... I dok ce jos govoriti mir i sigurnost , jedno ce se uzeti a drugo ostaviti. Jer nece svaki uci u Novo nebo i novu zemlju. Neki ce nazalost ostati vani gdje je plac i skrgut zuba. Zato veli da ce biti i u jednoj obitelji dvoje protiv troje i troje protiv dvoje. Otac protiv sina i mati protiv kceri. Mnogi ce se tada pozivati na ostale clanove svoje obitelji al uzaludno. Jer ce svaki dati racun sam za sebe , i nece ga spasiti ni brat biskup , ni sestra casna , ni zena koje moli za muza. Jer je upozoreno da tko garantira da ce zena vjernica uspjeti obratiti muza i obrnuto. Stvarno , hoce li Isus kad dodje naci jos vjere. Vjera je kod mnogih vec sad ohladnjela. Nada kad se Isus pojavi kao sudac ce isto isceznuti jer cemo Ga vidjeti kao sto jest i jer je dosao. Ljubav , odkud ce se ona odjednom stvoriti tada kad je nema ni prema Bogu , ni sebi , ni bliznjemu sada. Strasan ce biti taj dan. Sunce i mjesec ce pomrcati, zvijezde nece vise sjati. Nastat ce tama po svoj zemlji. Nece vise biti ni sunca ni mjeseca jer ce sam Bog svijetliti odabranima. Oni drugi , ubojice, bludnici , mekoputci , lazljivci , lopovi, vracari... ostat ce vani sa psima jer nikada nista necisto nece uci u novi Jeruzalem. Bit ce toliko vaznih stvari sada , nevaznih tada. Nevaznih za spasenje koje ce neki nabrajati i biti smjesni jer se to odnosi na staru zemlju i stari svijet koga vise nema. Ne shvatljivo je nekima da ce nebo i zemlja proci , a Isusove rijeci ne , one nece nikada proci.
      Robelar

      Izbriši
  5. Ustvari hoces reci kako u cijeloj povijesti nismo imali pravog Papu jer nije dogmatski odredio da je zemlja sfera. Ali eto bar si ti tu dans sve priglupe ravnozemljase izvedes na pravi put

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To nikako nisam rekao, već da tu glupost uopće do sada nisu predstavljali kao interpretaciju Svetog Pisma, i ako je netko o tome govorio, to je bilo toliko specifično, toliko beznačajno da Crkva nije htjela tome posvetiti vrijeme kraj toliko stvari u kojima je trebalo intervenirati.

      Ali posebno u zadnje četiri godine ovo je eksponencijalno otišlo predaleko, kao i tolika druga bezumlja.

      Izbriši