petak, 22. ožujka 2019.

Novozelandski napad: lažna zastava

Devetega travnja 2017. – na Cvjetnicu, s kojom počinje Veliki Tjedan – dvije kršćanske crkve u Egiptu bile na udaru bombaškog napada, ostavljajući barem 50 mrtvih vjernika i blizu 130 ranjenih ili osakaćenih.


Manje od četiri mjeseca ranije, oko Božića, druga crkva je bila metom bombaškog napadaa, ostavljajući 27 mrtvih vjernika – prvenstveno ženu i djecu – i blizu 70 ranjenih. Na Novu Godinu 2011, druga kršćanska crkva je bila napadnuta, ostavljajući 23 mrtvih.


2013-te, skoro 70 ckrvava u Egiptu su bile napadnute, mnoge spržene do temelja od sljedbenika Braće Muslimana.

Siječanj ove godine: Filipini: 27 ubijenih katolika u katedrali.

Prosinac 2017, Pakistan: 40 kršćana ubijeno.

Šesti mjesec, Kenija, 2014: blizu 50 ubijenih kršćana.

Samo ovaj tjedan: 12 crkava u Francuskoj, jedna sa temeljima iz VII stoljeća, spaljenih, opljačkanih i profaniranih od sotonista. Itd.




Što si ti vidio na TV? Ništa. Ni dva minuta o ovome, i ćao đaci. Ti možeš da vidiš kako Premijerka Novog Zelanda ide sa velom plakati za 50 ubijenih muslimana. Ti možeš vidjeti kako učenice u NZ idu petkom sa velom iz solidarnosti prema muslimanima.

Iz solidarnosti prema ubijenim muslimanima u organiziranom napadu "lažne zastave". Organiziranom upravo da se proizvede ovaj efekt koji vidimo. Scenarij je bio u gradu koji se zove "Kristova Crkva" u prijevodu. Poruka: kršćani su krivi. Stave muziku "Od Bihaća do Petrovca sela", poruka: zli Srbi ubijaju muslimane. Muslimani su nevine žrtve. Treba ih pustiti u Evropu. Evropa treba biti njihova. Kao se što i cijeli Zapad, uključujući NZ, treba otvoriti Islamu. Napad prenesen preko Facebooka, kad eliminiraju video zapise bez veze, navodno potiču na nasilje i sl. "Siromašni momak", koji je tako siromašan da putuje godinama po svijetu.


[Desnom rukom daje znak Horusovog oka, 666 - ne bijelog supremacizma. Napad je pripremljen od tajnih službi.]

Iza ovoga je mržnja prema Kristu. Drži se, stado malo.

Nema komentara:

Objavi komentar