subota, 2. ožujka 2019.

Govor u Saboru kojeg ne ćeš čuti u jakobinskoj Hrvatskoj, niti LGBT Sribiji, i nigdje u Evropi: Brazilska zastupnica, Chris Tonietto: Živio Krist Kralj!

Iz jakobinske Jugoslavije u jakobinsku Hrvatsku, itd. Evo što fali cijeloj Evropi; ali to prvo trebaš živjeti u svom životu da bi mogao neustrašivo iznijeti pred svima.


Brazilska zastupnica u nacionalnom parlamentu, Chris Tonietto, iz partije Bolsonara, sa samo 27 godina, udata i odvjetnica daje ovaj govor pri preuzimanju dužnosti kao zastupnica. Ovo je povijest; ovo kod nas još ne možeš čuti, a upravo je to što nam nedostaje:

"Ovdje smo danas, u prvom redu, za zahvaliti svima koji su glasovali za nas, pouzdajući se u nas, vjerujući da smo ne samo obnova nego i nada.

Želim posvetiti našu vladu Kristu, Kralju Svemira, Našoj Gospi Aparecida, Zaštitnici Brazila, koja je zemlja Svetog Križa. Želim ovdje potvrditi moj moralni kompromis za odbranu života od začeća, za odbranu kršćanskih vrijednosti, borbu protiv pobačaja, protiv rodne ideologije, korupcije i kriminala. Pozivam brazilsku mladež za ne izgubiti vjeru u našu naciju. Želim služiti mojoj Domovini sa svom ljubavlju, etikom, moralnom odgovornošću i snagom koju mi tako inspirira moja katolička vjera."

I na koncu: "Želim svima vrlo uspješnu i blagoslovljenu službu i neka Bog blagoslovi djela naše vlade. Živio Krist Kralj!"

Nema komentara:

Objavi komentar