nedjelja, 24. ožujka 2019.

Parolin udara na Poljsku

Poljska je jedna od velikih smetnji Novom Svjetskom Poretku zbog svog kršćanskog duha, mnogo življeg nego u drugim zemljama. I zbog svoje domoljubnosti i samostalnosti, koliko je mogu imati. Uz nju je i Mađarska jedna od glavnih država koje pružaju otpor novom vidu ropstva kojim nas žele potčiniti.

Ono što drži čovjeka racionalno protiv najezde zlih, jesu njegove ideje koje još uvijek ima neisprane u glavi. Zbog toga treba ići na ona mjesta koja su nositelji ideja, i uništiti ih.

To znači imati pod kontrolom medije, TV, i ako je moguće internet, makar pod prijetnjom kazni. Ali tu je i Crkva. Kršćanski duh i ideja, kršćanski život je najopriječniji i najefektivniji stav protiv Đavolskog Poretka. Treba stoga zauzeti pozicije u Crkvi, staviti njoj protivne ljude na ključna mjesta.

Budući je Crkva hijerarhijski ustrojena, ako stavimo na visoka mjesta naše ljude (tako je mišljenje Božjih protivnika), onda ćemo postići da ogromne mase misle upravo ono što želimo da misle. Gdje dakle treba izvršiti udar? Na biskupe, te odatle na bogoslovije. Kad formiramo "naš" kler, onda će ogromne mase vjernika misliti i ponašati se onako kako nama odgovara.



I stoga NSP šalje Parolina, ništa manje do Franjinog Državnog Sekretara, da pojasni poljskim biskupima kako trebaju proslijediti. Kazao im je. Da ne duljim, idemo na bitno, dosadno nam je prenositi njegov stil hipnoze zmija laskavim govorom:

"Jedinstvo s Papom također garantira slobodu nasuprot svjetskih moći i posebno interesnih grupa", rekao je Parolin obraćajući se poljskim biskupima prilikom slavlja zbog šestogodišnjice Bergogliovog izabranja.

"To garantira otvaranje prema sveopćoj Crkvi, kao i puno katoličanstvo, čuvajući sebe od opasnosti biti zatvoren sam u sebe ili biti iskorišten od izvjesnih stranki, bilo političkih, bilo nacionalističkih".

"Evropi je potreban kršćansko svjedočenje, autentični primjer življenja vjere, kao i nacionalno jedinstvo i dobrodošlica, otvaranje i puno poštivanje drugih".

Što im je rekao? Čitaj između redova: trebate prihvatiti multikulturalizam (trebate gajiti "dobrodošlicu") i LGBT agendu ("puno poštivanje drugih").

Jer, ako hoćete biti sa "Papom", a nije li tako, mali moji zločesti, jelde?

Još prošlog ljeta potegnuo ih je za uho (koristeći zrnce boljeg prijevoda): "Morate prihvati Amoris Proljev, jer ako ne, vi niste dragi moji se Papom".



I tako, nad poljskim bogoslovijama je bio izvršen udar od strane biskupa: sve više se uvodi "naprednjačka", tj. modernistička "teologija". Poljski katolici su prikupili 150.000 potpisa da bi se biskupi obavezali čuvati katolički moral gledi braka, ali su im biskupi rekli 'ko vas šiša.


Sve ide po planu. Rješenje je nabiti ih nogom u stražnjicu i smijati im se u lice, ovim mutežima. Otvoreno reći: bio sam i ostati ću katolik, odlazi Sotono!

Nema komentara:

Objavi komentar