srijeda, 27. ožujka 2019.

Kardinale Sarah, ti si dio problema

To je čudo! Može li se naći itko iz postkoncilske hijerarhije da učini nešto pametno ili da napravi neki pomak!?


Sada Kardinal Sarah, poznat po svojim konzervativnim stavovima i poticanju pobožnosti, javno hvali Franju. Navodno, "Franjo je solidni Papa", pravi Božji dar za ova vremena.

"Bog nam je dao Pavla VI, koji je odbranio život i istinsku ljubav sa enciklikom Humanae vitae", unatoč jakoj opoziciji. Dao nam je Ivana Pavla II, koji se trudio na sukladu između vjere i razuma s ciljem da mogu biti svjetlo koje vodi svijet prema pravoj viziji čovjeka - istinski život velikog poljskog Pape bio je živuće Evanđelje. Bog nam je dado Benedikta XVI, koji je nam je dao učenje s neusporedivom jasnoćom, dubinom i preciznošću. Danas, Bog nam daje Franju koji doslovce želi spasiti kršćanski humanizam".

Nažalost, Sarah, i ti si čovjek režima. Ubrzavaš kaznu Božju koja nam je nad glavama. Dok se Bergoglio ruga Bogu u lice, dok šuruje s nasljednicima Ane i Kajfe, dok niječe Krista pred muslimanima, dok se ulizuje ateistima i prezire katolike; dok Pavao VI ruši katoličku misu i vara katolike protestantiziranom misom, dok Ivan Pavao II ljubi Kuran i gubi se u svom heretičnom "ekumenizmu"; dok Benedikt nastavlja njihovim stopama nastojeći prikriti situaciju maglovitim govorom... ti njih sve hvališ.

Nedavno jedan tebi sličan, Schneider, reče da je bilo Papa koji su bili heretici, i da ih Crkva ne može skinuti sa Svete Stolice. Ako su heretici, nisu Pape. Ivan XXII početkom XIV stoljeća, u Avignonu, spotakne se i nepravo govori o blaženom viđenju svetaca nakon smrti. Nije službeno govorio, ali samo to je bilo dovoljno da ga se sazove od teologa, biskupa i kardinala, i da se zatraži od njega opovrgnuće rečenog: što je i učinio.

A vi, umjesto da kažete Bergogliu da jedan Papa ne može govoriti to što govori skoro svaki dan... vi još ga i hvalite.

Jao nama!

1 komentar:

  1. Sve su to cvjetovi izrasli na korijenu 2. VK. Nestalni poput valovlja sto ih vjetar amo tamo goni. Doticni se valjda uplasio zavrsiti kao Pel , u maloj celijici gdje ne moze sluziti NO okrenut prema narodu posto je u njoj sam. Ne moze se biti okrenut na dvije strane , prema Bogu i prema svijetu. To se je puno puta dokazalo.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši