četvrtak, 28. ožujka 2019.

Podrška ruskog naroda nacistima 1941. o kojoj se ne govori

Nakon prodora Njemaca u Rusiju u ljeto 1941., dogodilo se nešto što se krije u udžbenicima povijesti, ali koje ima potpuno logično objašnjenje: na tisuće Rusa pozdravljalo je srdačno njemačku nacističku vojsku i slavila ih kao osloboditelje. Jer, dok se Car davao seljacima zemlju u posjed, Staljin je od njih pravio robove osuđene na sumorni, ubilački kolektivizam bez duše.

Rezultat njemčakog prodora u Rusiju? Više od milijun Rusa prijavilo se za Rusku Oslobodilačku Armiju - najmnogoljudnija evropska armija - koja se borila na strani nacista protiv boljševičke Crvene Armije. Kad si to čuo u udžbenicima? Zahvaljujući internetu, kojem sada žele dokinuti slobodu, spoznajemo puno toga.

Snimci su vrlo jasni, i pokazuju pravoslavni kler i ruski puk koji pozdravlja naciste:




Poznato nam je da u baltičkim zemljama postoji velika privrženost nacističkom pokretu koja se ne gasi ni dan danas.

Ovi povijesni prikazi odgovaraju i sačuvanim dokumentima koji izražavaju pozdrav ruskog naroda nacističkoj vojsci, zahvaljujući im oslobođenje. Interesantno je pismo Mikhaila Nikiforov, Rusa koji je uručio svoj pozdrav u božićnim poklonima:

"Šaljem ove čarape i poklone nepobjedivoj njemačkoj armiji i molim da porazite boljševike, te da budu zauvijek iskorijenjeni, brzu pobjedu i siguran povratak vašoj Domovini."

Time je označeno da im zahvaljuju na oslobođenju, ali da je Rusija njihova zemlja jer oni žele da se Njemci vrate svojim kućama. Dakle, Njemci su viđeni kao suborci protiv komunizma.

U jesen 1941, žitelji tri mala sela iz sjevernoistočke Rusije, pišu njemačkkoj armiji:



[Hitler osloboditelj]

"Najrdačnije vam zahvaljujemo na vašem oslobođenju od Staljinovog ropstva i kolektivnih farmi. 10. srpnja Njemačke Oružane Snage, vaš Wehrmacht nas je oslobodio jarma prokletih komunista, političkih lidera, i Staljinove vlade. Mi ćemo se boriti protiv komunista zajedno sa vašim trupama. Zahvaljujemo Njemačkoj Armiji za vaše oslobođenje i tražimo da ova poruka bude prenešena do našeg osloboditelja Adolfa Hitlera".

Što ti se čini?

Povijest pišu pobjednici.



Ti isti pobjednici koji su dopustili ološu među svojim vojnicima da siluju na stotine tisuća Njemica nakon što su ušli u Njemačku 45.


Između ostalog.

1 komentar:

  1. Također nema u uđbemicima da je staljin dopustio procesiju sa čudotvornom slikom gospe kazanske po moskvi kad mu je voda došla do ušiju cak su vojnici sa ovom ikonom jurisali u napad i Gospa spasi rusiju od hitlera i angloamerickih bankara koji su zakuvali i oktobarsku revoluciju i financirali hitlera

    OdgovoriIzbriši