petak, 10. svibnja 2019.

Riječ o konspiracionistima i antiislamistima

Postoji izvjesna podjela među aktivistima antiNWO. Jedni su antisionisti, i samo vide problem sionista, ili općenito Židova. Redovito su nazvani "antisemitima" od sustava, ali riječ je pogrešna. Arapi su također semiti, i prisvojiti naziv "antisemitizam" misleći samo na osporitelje Izraelove politike ili židovskih konspiracija, jest nepravilno. Radi se o namještenoj optužbi koja skreće pozornost sa pravog pitanja.

Ovi u svemu vide zavjeru sionista, i glavni su im krivci za sve negativno što se događa u svijetu.

Općenito, praktično uvijek, izbjegavaju govoriti o islamskom terorizmu i džihadu. Ako govore o istima, jer ih se ne može zaobići, kao na primjer u slučaju Sri Lanke, navode podatke kako je upravo tajna izraelska služba bila iza toga. Iz cilja za promicanjem općeg rata između muslimana i kršćana.

Primjeri zastupnika sličnih pozicija su konspirativni teoričar Henry Makow. Za njega postoji samo jedna konspiracija, i ta je Židova, ili bolje reći sionista ili kabalista talmudista. Satanista Illuminati koji služe definitivno Sotoni za oduzeti duše Bogu.

Makow je Židov obraćen mislim na protestantizam. Po njemu, muslimani su samo igračka u rukama sionista, koji s njima rade po volji. I kršćani bi trebali imati neku vrstu saveza sa muslimanima. To je apsurd, jer muslimani od samog svog postanka idu protiv kršćana, teško ih progoneći. Na ovoj stranici, kao i na drugim sličnimah, kad se dogodi neki muslimanski atentat, uvijek traže "židovsku zavjeru", ili sionističku, koja bi bila iza toga u krajnjoj liniji. Ne žele vidjeti problem Islama.



Još je gora pozicija stranice "Ružna Istina", (The Ugly Truth), koja isključivo vidi krivicu u Židovima. Njihovi su stavovi vrlo slični nacističkom, idu dotle da čak smatraju kršćanstvo štetnim za čovjeka, jer između ostalog Isus je na koncu konca rođen kao Židov. Oni promiču "nešto više" iza Kršćanstva i Islama, koje bi trebalo uzdignuti ljudski rod i oslobotiti ga. U tom smislu, njihova pozicija je vjerojatno nekog naciste koji je iza stranice, ili njima sličnih skupina ljudi. Promiču navodnu udrugu između kršćana i muslimana protiv zajedničkog neprijatelja, sionizma. U biti, negiraju božanstvo Isusa Krista, ne žele vidjeti štetnost Islama i sotonsku ruku koja se krije iza neprekidnog progona kršćana kroz stoljeća, od prvih dana. Na stranici bilo je i dobrih informacija, jer nisu uvijek išli sa svojom filozofskom pozicijom, već bi jednostavno davali razne informacije. Ovih dana stranica je zatvorena od firme Wordpress.


S druge strane su oni koji samo vide problem Islama, dok podržavaju Izrael. Mnogi konzervativci su na toj razini. Konspiracionisti ukazuju na ove kao organizacije promovirane od sionista za skrenuti pažnju na ono što čini Izrael.

Odgovor ćemo sažeti u kratkim, ali preciznim crtama. Što se tiče nacista, treba biti jasno da je njihov pokret čista poganska religija, i od nje ne može doći nikakvog dobra. Mislim da je to jedan od glavnih razloga zašto im Bog nije dao pobjedu u drugom svjetskom ratu. Oni ne mogu biti odbrana Evrope.



Ovih dana upravo završavam knjigu "U sjeni tvojih krila", koju je napisao bogoslov i SS vojnik, kasnije svećenik Gereon Goldmann. Proveo je četiri godine u ratu, i tri u zarobljeništvu u logorima Sjeverne Afrike. Živo preporučujem tu knjigu, jer je divno svjedočanstvo onog što je u stanju učiniti vjera. On je bio pravi domoljub (bio je uvijek na prvoj crti, ali kao bolničar), no snažno i hrabro se opirao nacistima. Njegov biografski opis situacija kroz koje je prošao su izvrsno povijesno svjedočanstvo onih preteških godina. Zapanjujuće je kako je svojom pokorom i svetim svećeničkim životom doprinuo obraćenju najžešćih nacista, koji su u svoje vrijeme propovijedali da je kršćanstvo jednako zlo za Njemačku kao i židovstvo, jer je Isus bio Židov, a Gospa bludnica. Takve misli su križile među njima. Takav pokret ne može biti nikad odbrana Evrope.

Problem Židova i sionista koji odbacuju Krista, jest da su duhovni sinovi Ane i Kajfe. "Antikrist je onaj koji niječe da je Bog došao u Tijelu", jest duboko i jasno upozorenje koje daje Sveti Ivan Apostol i Evanđelista za sva vremena. To je problem onih koji odbacuju Isusa, bili oni Židovi, muslimani ili ateisti i gnostici. To je zajednička crta koja stoji iza svih njih, i nema smisla ostati samo na jednoj skupini kao da je sažetak svih nasartaja protiv Boga i njegovih.

No, odgovor je vrlo jednostavan, ali zahtijevan i radikalan: biti kršćanin ne gledajući na cijenu. Reče Gospodin Pavlu: "Dovoljna ti je moja milost".

Nema komentara:

Objavi komentar