nedjelja, 19. svibnja 2019.

Ravnozemljaši, zovu vas na putovanje da provjerite gdje je kraj svijeta

Živa istina: organiziraju putovanje do Antarktika da uslikaju ono što im nitko ne žele dati, njihovu sličicu Južnog Pola. I izgleda dokazati da je tamo kraj svijeta preko kojeg se ne može proći. I to gdje će oni doći, to okružuje cijelu Zemlju.


Prošle godine ovi luđaci su imali svjetski susret u Denveru, i sada idu na sve strane, samo je pitanje kad će početi u Hrvatskoj i u okolini. Za sada su na ovom blogu kao ose. A ništa, naložiš ih malo, pa ih onda pustiš iz lanca.

[Uživaju samo tako]
650 razvnozemljaša se okupilo na njihovoj konferenciji, i već daje plodove: idemo na put na kraj svijeta. Kad dođu do Južnog Pola, reći će: "eto vidiš da ne može dalje". Ili bilo što drugo.

["Teorija" počinje pseudonaučnim "eksperimentom" 1838. Za očekivati s takvim pogledom.]

Nastala je još jedna religija.

No, o čemu se ovdje radi? Jedan od njihovih glavnih zastupnika osim što je ravnozemljaš, negira holokaust, 11/9, itd. Što to znači? Miješaju bilo dio istine, bilo istinu, sa bezumljem i duhovnom bolešću ravnozemljaštva. Sve ostalo, što bi se makar djelomično ili potpuno moglo uzeti u obzir, oni obezvrijeđuju i daju u šprdnju. Zbog toga je netko moćan iza njih naložio ih na ovaj fanatizam. Služe neprijateljima istine.

Ovi ljudi su neutralizirani za bilo koju drugu borbu.

Broj komentara: 6:

  1. I sad ako netko tko se ne slaže s modernom kozmologijom globusa, a ujedno i ne vjeruje u naraciju židovskog holokausta u ww2, kao i na oficijelnu priču o 9/11 (jedan neboder se je sam srušio jer u njega nije udario nikakav zrakoplov), onda je isti ridikul?
    Pa ovo što vi ovdje pišete na blogu, za 99% globusara je ridikulozno, nazadno, antisemitski i ako mogu zabranili bi vam pisanje.
    Ovi koji se s vama slažu oko globusa listom bi vam zabranili pisati, ali bi i zabranili kršćanstvo kad bi mogli (što će možda i učiniti jer ulazimo u vrijeme Antihrista).
    I najvažnije, Božja Objava koja se nalazi u sv.Pismu se ne slaže s globusom, i to je glavni razlog zašto bi kršćani trebali odbaciti globus i modernu kozmologiju.
    A ako su slijepi da to ne vide, onda neka uzmu teleskop negdje na moru ili jezeru, i uvjere se svojim očima kako vide brodove ili kopno s druge strane koje ne bi smjeli vidjeti ako je Zemlja globus s radijusom kojeg su globusari definirali.
    Sve drugo, pitanje nebeskih tijela, je sekundarno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ravnozemljaši obezvrijeđuju svaku konstruktivnu kritiku. Čine da ih se strpa u istu kantu za smeće.

      Izbriši
    2. Kad vi kažete da se Božja Objava ne slaže sa okruglom zemljom, kuglom, udaljujete se ne samo od razumnih dokaza, što je jako teško, već i od tumačenja crkvenih otaca.
      Ne mogu shvatiti kako nasjedate na ovo.

      Izbriši
  2. Možete li vi blogeru kad se već upuštate tvrditi da dobro poznajete sv. Pismo navesti jedan citat ili misao iz sv. Pisma koji se može NEDVOJBENO shvatiti kao dokaz za gravitaciju (i globus), kao što se tako može shvatiti opis kruga zemaljskog i svoda nebeskog?

    Katolik

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne budite toliko sigurni za "katolik".
      Sv. Pavao brani naravno korištenje razuma, božjeg dara koji ne ide protiv vjere. Ono što razum dokaže, ne ide protiv vjere.
      Nije Biblija dana za izmjeriti brzinu svjetlosti.

      Izbriši
    2. I u zadnje vrijeme ustati će mnogi i zanositi se bajkama.
      Sfera je skup točaka u prostoru jednako udaljen od čvrste točke, centra. Tu definiciju su svi znali.

      Izbriši