nedjelja, 12. svibnja 2019.

Možda najveći udar Bergogliu do sada

Dosad smo imali Dubia četvorice kardinala; pa onda tišina, i "ma nisam baš", "ne bih ja baš tako". Onda pismo svećenika i teologa Franji da ispravi svoja kriva učenja. Onda Viganovo svjedočanstvo, i na koncu pismo biskupima - ne više Bergogliu - da učine nešto u ovoj situaciji kad "Papa širi hereze" (komentirali smo da je to nemoguće, i da prvo treba vidjeti da li je Papa ili ne, a ne zvati ga Papom i heretikom. No, bio je to formalno težak potez... na koji je Bergoglio opet odgovorio prezrivom šutnjom. Dok su neki potpisani na nišanu od Bergoglievih ljudi).


Ali danas se dogodilo nešto vrlo dobro, nešto najbolje do sada, najžešće i najslađe: članovi antimigracijske i "gayskeptične" partije Forza Nuova (Nova Snaga - ekstremno normalna čeljad koju sustav zove "ekstremnom desnicom"), dođoše na Angelus sa velikom parolom na kojoj je pisalo "Stop imigraciji", uz podrugljiv naziv Bergogliu. Mediji ih nisu mogli zaobići i jednostavna parola je proputovala svijetom.

U isto vrijeme, na društvenim mrežama počela je ofenziva iste partije: vjera se ne može koristiti za promociju onih koji žele da talijani nemaju djece i da naše žene abortiraju u cilju da budemo zamjenjeni imigrantima.

Dosta dobro.

Pozivaju Bergoglia da "čuva poklad vjere, promiče nauk i istinu, i da ne potiče muslimansku imigraciju i globalne međunarodne interese koji koriste ekspolataciju, mržnju, teror i oružje.

Koliko on sluša ove pozive, to nam je poznato. Ali su mu ih barem rastrljali u nos.

Forza Nuova podsjeća da su Pape prije učinile od Rima svjetionik civilizacije, ali sada je Bergoglio Sorosov čovjek, imigranata i globalista.

Koliko je slušao tolike pozive do sada, to dobro znamo. Ali ove ne može kontrolirati. Ne može sve kontrolirati. Jer, "i kamenje će govoriti".

Za očekivati je sve više i više ovakvih odličnih posjeta Uzurpatoru.

Jedno od najplodonosnijih hodočašća u Rim trenutno. Bog vas blagoslovio.

Nema komentara:

Objavi komentar