ponedjeljak, 27. svibnja 2019.

Najgroznija slika demokracije. Sadašnosti, ne samo bliske budućnosti

Našao sam ovu sliku izbora u Ceuti, španjolskom gradu i luci na sjeveru Afrike. Predstavnik partije kritične prema inmigrantskom valu i koja želi zaustaviti taj proces, izvrijeđan od predsjednice biračkog stola:


Da, dobro ste vidjeli: ova službena predstavnica, sa španjolskim državljanstvom, nosi nikab i vrijeđa ovog militanta jer pripada partiji koja se usuđuje tražiti nešto takvo.

Kako je uopće moguće da se netko predstavi kao službena osoba u ovakvom stanju? To je već poraz. Vijest donosi da će lider te partije podnijeti tužbu protiv ove žene (pretpostavljamo da je žena). No, poraz je već u tome što se ovo uopće može dogoditi.

Ceuta graniči sa Marokom i muslimansko pučanstvo je skoro većina u gradu. Doslovna slika Evrope u nekim njenim dijelovima, i bliske budućnosti u sve širim oblastima.

Evo vam vašeg dijaloga i prihvaćanja Islama kao "religije mira", pojam u čijem promicanju su učestvovali toliki postkoncilski "teolozi".

Ovo nam je i tvoj poljubac doprinuo u dobroj mjeri, Wojtyla:



["Svetac" koji ljubi Kuran. Ma je li molim te?]

Koliko treba upozoravati za vidjeti oluju što se sprema nad našim glavama?

Broj komentara: 6:

  1. Ljubi neprijatelja, kaže Isus. Wojtila zato ljubi Kuran.
    Muslimani su nam polubraća. Polubraća su bili Jišmael (majka Hagara, u prijevodu arapkinja) i 13 ili 14 godina mlađi Izak.
    Mislim da je papa ispravno postupio, iako je to jako teško prihvatiti.
    Kad Bergoglio pere noge na Veliki četvrtak, onda odmah u Južnoj americi počne padat kiša i ljudi ginu u poplavama. Provjerite datume.
    Marinko

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ljubi osobu, ne njenu zabludu.

      Izbriši
    2. Isus je prao noge apostolima, a ne bilo kome onako uz put koji naiđe. Papa Franjo ko da se natječe u svojim bedastoćama.
      Ljubi neprijatelja nema sa time veze, kao ni elementarne nepogode. To se dešava radi grijeha kojeg je u svijetu previše. Da ne govorim o uvredama bezgrešnog srcu Marijinom i Isusovom.
      Nije isti Bog kojem je ime "Ja jesam" i bog kome se klanjaju muslimani.

      Izbriši
  2. Antikrist iz Biblije je islam.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovaj papa je heretik i pokusava unistiti katolicizam

    OdgovoriIzbriši